به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، بابا وانگا که سال ۱۹۹۶ در ۸۵ سالگی فوت کرد، مدعی بود که قابلیتهای ماورای طبیعت دارد که او را قادر میسازد بلایای طبیعی و رویدادهای مهم را پیشبینی کند.
افراد معتقد به علوم ماوراء الطبیعه میگویند «بابا» پیش از مرگش آینده را تا قرن پنجاه و یکم که به گفته او دنیا به پایان میرسد، پیشبینی کرده بود.
این زن مرموز که به «نوستراداموس بالکان» ملقب بود، ظاهرا پیشبینی کرده بود که چین در ۲۰۱۸ بر آمریکا غلبه میکند و ابر قدرت بعدی جهان میشود.
او همچنین مدعی شد یک شکل جدید از انرژی در سیاره ونوس کشف خواهد شد. حامیان او معتقدند که احتمال دارد برخی از پیشبینیهای آتی او درست از آب دربیاید.
در ۱۹۷۰ چین تنها ۴.۱ درصد از کل اقتصاد جهان بود اما این روند در ۲۰۱۵ با رشدی چشمگیر به ۱۵.۶ درصد رسید و رشد آن همچنان ادامه دارد.
فوربس پیشبینی کرده است، حد ۱۶.۷ درصدی کنونی برای آمریکا در ۲۰۲۵ به ۱۴.۹ درصد کاهش یابد.
با این حال اکنون هیچ طرحی برای انتقال کاوشگران به ونوس وجود ندارد و بدین ترتیب کشف یک منبع جدید از انرژی در سال آتی در این سیاره بعید به نظر میرسد. کاوشگر سولار پارکر سال آتی به فضا پرتاب میشود اما قرار نیست در ونوس فرود آید.
طرفداران این زن پیشگوی بلغارستانی میگویند، او حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را پیشبینی کرده و گفته بود «پرندگان فولادی» به «برادران آمریکایی» حمله خواهند کرد.
او گفته بود: وحشت، وحشت! برادران آمریکایی بعد از آنکه توسط پرندگان فولادی هدف قرار گرفتند، میافتند. گرگها در کمینگاه زوزه میکشند و خون بیگناهان ریخته خواهد شد.
همچنین گفته میشود او خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را پیشبینی کرده بود. ظاهرا او گفته بود اروپا به شکل کنونی آن دیگر در پایان ۲۰۱۶ وجود نخواهد داشت. بابا وانگا همچنین ظهور یک ارتش افراطی که به اروپا حمله کند را پیشبینی کرده بود.
او همچنین مدعی بود که باراک اوباما آخرین رئیسجمهور آمریکا خواهد بود و همین باعث شده بود تا برخی باور کنند که دونالد ترامپ ژانویه ۲۰۱۷ هرگز نمیتواند به عنوان رهبر جدید آمریکا سوگند بخورد. از دیگر پیشگوییهای او این بود که گرسنگی در جهان تا ۲۰۲۸ از بین میرود و زمین تا ۲۳۴۱ غیر قابل سکونت میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت