مدافع دو رگه دوباره چشم کی روش را می گیرد؟

مدافع ایرانی الاصل در لیگ حرفه ای آمریکا به موفقیت بزرگی دست یافت و با تیمش عنوان قهرمانی را به دست آورد.
کد خبر: ۱۱۰۱۱۶۰
مدافع دو رگه دوباره چشم کی روش را می گیرد؟

به گزارش جام جم آنلاین ، بامداد امروز تیم تورنتو موفق شد در فینال لیگ حرفه‌ای فوتبال آمریکا (MLS) با دو گل سیاتل ساندرز را شکست بدهد و به مقام قهرمانی برسد. فینال این رقابت‌ها بین دو قهرمان کنفرانس‌های شرق و غرب برگزار می‌شود. استیون یا مهرداد بیت آشور مدافع راست ایرانی تورنتو در این بازی هم 90 دقیقه در ترکیب تیمش بود و بازی خوبی از خودش ارائه داد.

بیت آشور چهار سال پیش و زمانی که در تیم ست خوزه ارث کوئیکس بازی می‌کرد مورد توجه کارلوس کی‌روش قرار گرفت و به تیم ملی ایران دعوت شد. او حتی در لیست نفرات اعزامی به جام جهانی هم قرار گرفت اما در این تورنمنت فرصت بازی پیدا نکرد.

بیت آشور البته اینبار می تواند دوباره چشم کی روش را بگیرد. قهرمانی تیم او در آمریکا در کنار عدتم اعتماد کامل کی روش به وریا غفوری و رامین رضاییان و البته علاقه سرمربی پرتغالی تیم ملی به دورگه ها و لژیونرها می تواند دوباره پای او را به تیم ملی فوتبال ایران باز کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها