
به گزارش جامجم، قاسم جانبابایی افزود: فرآیندهایی مانند سیستم نرمافزار بیمارستانی (H.I.S) در وزارت بهداشت وجود دارد که در صورت اصلاح آنها، شاهد صرفهجویی در منابع مالی خواهیم بود، زیرا بخشی از هدر رفت منابع به دلیل وجود نرمافزارهای بیمارستانی متعدد است و ضروری است این سیستمها تجمیع شده و نرمافزارهای محدود، با کیفیت بیشتری کار کنند.
وی از نرمافزار بیمارستانی پیشرفته به عنوان یکی از شاخصهای پیشرفت بیمارستانها در دنیا یاد کرد و افزود: نرمافزار بیمارستانی پیشرفته صرفا مربوط به اطلاعات مالی بیمارستانها نیست بلکه در این نرمافزار مشخصات بیمار، پیگیری خدمات ارائه شده به بیمار و اطلاعات پژوهشی از بیمار گرفته میشود و در مطالعات ثابت شده اگر نرمافزار بیمارستانی پیشرفت کند، میتواند به کاهش 30 درصد هزینهها کمک کند.
معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم تغییر در سیستم مدیریت بیمارستانی در کشور، خاطرنشان کرد: بیمارستانها یا باید به صورت هیات امنایی یا هیات مدیرهای اداره شوند یا اگر میخواهیم همین خدمات را ارائه کنیم، باید بخشهای غیرحاکمیتی خدمات حوزه سلامت را به بخش غیردولتی واگذار کنیم.
جانبابایی افزود: واگذاری خدمات به بخش غیردولتی می تواند به دو صورت انجام شود، یکی اینکه مدیریت بخشهایی مانند سیتیاسکن و ام.آر.آی واگذار شود و دیگر اینکه کل فرآیند مدیریت بیمارستانی را واگذار کنیم .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: