به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمد مهدی گویا ضمن انتقاد از درج خبری با عنوان " افزایش آمار ابتلا به تب کریمه کنگو در سکوت خبری" گفت: متاسفانه در این خبر طوری به خواننده القا شده است که وزارت بهداشت دست به پنهان کاری زده و اخبار ناصحیح در اختیار مردم قرار می دهد در حالیکه بارها بر روی این موضوع تاکید شده که هدف اطلاع رسانی از بیماریها جنبه ژورنالیستی نداشته و تنها برای تشویق مردم به رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری صورت می گیرد.
گویا تصریح کرد: نظام مراقبت بیماری های کشور در پی آن است همیشه صحیح ترین و دقیق ترین اطلاعات را در اختیار مردم در رسانه ها قرار دهد و برای این منظور تا زمانی که از رخداد یک بیماری یقین حاصل نکرده، نمی تواند براساس احتمالات اعلام نظری کند که بعدا خلاف آن ثابت شود.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: وقتی نظام مراقبت اعلام میکند موردی از یک بیماری در شهری یا استانی یا منطقه ای از کشور مشاهده شده یا نشده، مسئولیت تمام و کمال آن را نیز به عهده دارد، در صورتی که هیچ منبع دیگری چنین مسئولیتی را نداشته و قادر هم نیست تا پاسخگوی آن باشد. به همین منظور در چنین مواردی یک منبع واحد در وزارت بهداشت برای اعلام اخبار مربوط به بیماریها در نظر گرفته می شود تا از پراکنده گویی و اظهارات غیردقیق پرهیز شود و مردم با اطمینان کامل توصیههای بهداشتی را رعایت کنند.
بنابر اعلام وبدا، گویا با بیان این که تا کنون 79 نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شدهاند و 5 نفر نیز فوت کردهاند، مجددا خاطرنشان کرد: هیچ فردی در تهران به دلیل ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو فوت نکرده است و فرد فوت شده در استان خراسان، دارای بیماری زمینهای پیشرفته و شدید بوده است که عامل زمینه ساز فوت او بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت