به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، پسر بچه ای به نام «گانش» که از یک زائده بزرگ در جلوی صورتش رنج می برد، خانواده اش نیز به خاطر فقر و عدم توانایی مالی برای مراقبت و درمانش، او را در کنار خیابان رها کردند، گانش که در یکی از محله های آسام هند در حالی که از شدت گرسنگی و درد گریه می کرد و به خاطر سنگینی صورتش قادر به حرکت نبود، توسط پلیس پیدا شد و برای عمل جراحی و مراقبتهای ویژه پس از آن به بیمارستان انتقال داده شد، پس از یک عمل جراحی 6 ساعته دشوار اما موفقیت آمیز توانست بار دیگر لبخند زدن را تجربه کند، وی حالا صاحب یک چهره جدید و نسبتا بهتری به گذشته شده و یک زندگی تازه را پیش روی خود می بیند، تا قبل از عمل هندی ها او را پسر فیل نما صدا می زدند و به این نام مشهور شده بود.
دکتر شیبو پیلایی متخصص و جراح مغز و اعصاب گفت که گانش از یک نقص مادرزادی به نام انسفالوسل رنج می بُرده که در این اختلال سلول های عصبی کنار هم قرار نمی گیرند و در اثر تشکیل ناقص استخوان های جمجمه، بافت مغز در بیرون از جمجمه قرار می گیرد، بخش هایی از مغز به صورت برآمدگی، از طریق روزنه های جمجمه بیرون می زند و پوست و یا غشای نازکی روی مغز را در خارج از جمجمه می پوشاند، بافت بیرون زده مغز می تواند در هر قسمتی از سر باشد، اما معمولا در قسمت وسط و پشت سر کودک ایجاد می شود.
تعجب دکتر از این است که چطور گانش در این مدت طولانی این وضع دردناک را تاب آورده و بسیار متاسف بود به خاطر رنج بسیاری که این کودک در زندگی خود متحمل شده بود.
گانش با مقداری اختلال در صحبت کردن روبه رو بوده و امید است که در آینده با اقدامات توانبخشی این مشکل نیز تا حدی حل شود، به گفته پزشکان گانش به خاطر مشکی که داشته، از رشد کمتری نسبت به هم سن و سالان خود برخوردار بوده است.
این کودک در حال حاضر تحت نظر نهاد های وابسته به NGO بوده که عده ای داوطلبانه از او مراقبت می کنند، آنها معتقدند که صبوری این کودک شایان تقدیر بوده و ما تمام تلاشمان را برای فراهم کردن یک زندگی خوب در آینده نزدیک برای او خواهیم کرد.
این افراد داوطلب همچنین می گویند که گانش سزاوار عشق ورزیدن بوده و به یک خانه برای زندگی کردن دارد، آنها از تمام کسانی که توانایی کمک کردن به او را دارند نیز درخواست کمک کرده اند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد