وی پس از مطالعه مکتب صهیونیسم و آئینی که یهودیان اسرائیل از آن تبعیت میکردند شیفته این آئین شد و خود پرچمدار و مبلغ این مکتب در نیویورک گردید. رفتار کاهانه با مخالفینش در آمریکا همانند رفتار یک باند تبهکار بود.
او در سالهای 70 ـ 1965 رهبری یک شبکه تبلیغاتی را برای بازداشتن خانوادههای آمریکائی از مخالفت با جنگ آمریکا در ویتنام برعهده داشت. وی در این سالها با نام مستعار «مایکل کینگ» با سازمان EBI و CIA همکاری وسیع داشت و با هویت دیگری با بعضی از شبکههای مافیائی در ارتباط بود و برای آنان جاسوسی میکرد. خاخام کاهانه در سال 1968 در سن 36 سالگی «سازمان دفاع از یهود» را که نام اختصاری آن به زبان عبری «کاخ» میباشد، در آمریکا پایهریزی کرد.
این سازمان که یک جنبش بسیار افراطی و دارای عناصر آموزشدیده و فعال در امر حمل سلاح و پرتاب مواد منفجره بود توانست بزودی حمایت بسیاری دیگر از اوباشان یهودی را در آمریکا جذب کند.
خاخام کاهانه در سال 1971 به اسرائیل رفت و مورد استقبال شایان توجه گلدامایر نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی قرار گرفت. او در سالهای پس از جنگ اکتبر 1973 نقش قابل ملاحظهای در توجیه سیاست اسرائیل و در موجه جلوه دادن استراتژی تصرف از نیل تا فرات در جامعه آمریکا ایفا کرد.
در تمام طول دهه 1970 خاخام کاهانه مؤثرترین وسیله برای جلب حمایت مالی یهودیان آمریکائی و فریفتن آنان به حمایت از اسرائیل و خطرناکترین عنصر صهیونیست برای موجودیت اعراب مقیم فلسطین اشغالی محسوب میشد.
نامبرده در سال 1984 پس از یک سلسله فعالیتهای تروریستی و تخریبی علیه فلسطینیان و مسلمانان جنوب لبنان سازمان مخوف «ترور بر ضد ترور» را با هدف رواج عملیات تروریستی بر ضد فلسطینیان و شیعیان لبنان پی نهاد. در تابستان همین سال وی در انتخابات پارلمانی اسرائیل شرکت کرد و با بدست آوردن 25 هزار رأی وارد «کنست» یا مجلس اسرائیل گردید و 4 سال سمت نمایندگی مجلس را برعهده داشت.
دو خبرنگار فرانسوی در کتابی که در سال 1985 راجع به شخصیت کاهانه نوشته بودند او را افراطیترین و متعصبترین صهیونیست در قرن بیستم لقب دادند. طبق نوشته این دو خبرنگار، خاخام کاهانه گفته بود: من معتقدم حتی یک عرب هم نباید در بیتالمقدس زندگی کند و من برای هرکس که مسجدالاقصی را بمباران کند کف خواهم زد!
منبع: مشاهیر سیاسی قرن بیستم، احمد ساجدی، نشر محراب قلم، 1377، ص 340
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت