این سیستم هوشمند از دو ماژول سخت افزاری و نرم افزاری بهره می برد که ماژول نرم افزاری آن کاملا بومی و ساخت داخل است و بخش سخت افزاری آن نیز به زودی بومی سازی خواهد شد.
با استفاده از این سیستم کاربر امکان کنترل اشیاء و سیستم های داخل منزل خود را از طریق نرم افزاری که بر روی موبایل خود نصب می کند خواهد داشت.
مصطفی لیل آبادی یکی از مجریان این طرح با بیان اینکه نرم افزار موبایل خانه هوشمند ، امکان هوشمندسازی سیستم های داخل منزل را ممکن می کند، افزود: در این طرح هر وسیله ای در خانه که با نصب یک ماژول سخت افزاری بر روی آن، امکان کنترل دارد.
وی گفت: سنجش دمای هوای داخل منزل، روشن و خاموش کردن کولر، بخاری و تمامی تجهیزات سرمایشی و گرمایشی از جمله ویژگیهای این سیستم است؛ در همین حال این سیستم با داشتن ویژگی هشداردهنده، امنیت داخل منزل را نیز فراهم می کند.
لیل آبادی با تاکید براینکه آلارم این سیستم بر صفحه نمایش گوشی دیده می شود، افزود: در این سیستم ماژول سخت افزاری بر روی وسایل منزل از جمله یخچال، تلویزیون، گاز، بخاری و کولر نصب می شود و ویدیوی داخل منزل بر روی گوشی موبایل، تبلت و یا لپ تاپ به نمایش در خواهد آمد.
وی با بیان اینکه در این طرح از بستر اینترنت به صورت وای فای و یا اینترنت موبایل کمک گرفته می شود، افزود: سیستم نرم افزاری این طرح که توسط گروهی از فارغ التحصیلان دانشگاه شریف نوشته شده است به سرور همراه اول متصل خواهد شد.
دموی این طرح در نمایشگاه تله کام 2014 با ماژول سخت افزاری خارجی به نمایش گذاشته شد و قرار است نمونه داخلی این سخت افزار نیز ساخته شود.
گفته شده که همراه اول برای تجاری سازی این طرح با شرکت طراح این سیستم مشارکت خواهد داشت.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت