سردار محمدرضا مقیمی در نشست خبری با اشاره به آمار وقوع سرقت در کشور گفت: در سال 88 به بعد با یک سیر صعودی در سرقتها روبه رو بودیم که فاصله بین وقوع با کشف نیز زیاد شده بود. در این مدت وقوع سرقت افزایش یافت اما در مقابل کشف کاهش داشت.
وی افزود: اوج افزایش سرقتها در سال 92 بود، در 6 ماهه اول سال 92 نسبت به مدت مشابه سال 91 سرقتها 33 درصد افزایش یافت که فرمانده نیروی انتظامی برای ما فرصتی را تعیین کرد تا به روز شویم. در بهمن و اسفند سال گذشته طرحها و عملیات هایی را اجرا کردیم که باعث شد آمار وقوع سرقتها کاهش یابد. از ابتدای امسال نیز با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت و پیشگیری و دیگر یگانهای ناجا قرارگاه سرقت را راه اندازی کردیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا ادامه داد: در 6 ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل در مجموع جرائم شاهد رشدی 4 درصدی بودیم که در مقابل کشفیات نیز 13 درصد رشد داشت. در حوزه سرقت شاهد کاهش 31 درصدی رشد سرقت در کشور بودیم.
وی خاطرنشان کرد: امسال مدیریت جرم را مدنظر قرار دادیم و با عوامل تاثیرگذار در جرم برخورد کردیم. 75 درصد جرائم در 14 استان کشور رخ می داد که ما این استانها را به عنوان استانهای هدف قرار داده و در آن قرارگاه سرقت راه اندازی کردیم.
سردار مقیمی در خصوص استانهایی که بیشترین جرم در آنجا رخ می دهد اظهار داشت: تهران، خراسان رضوی، فارس، لرستان، مازندران و آذربایجان شرقی و غربی از جمله استان هایی هستند که بیشترین جرائم در آنجا رخ می دهد.
وی در خصوص آمار سرقت منزل نیز گفت: در حالی که در 6 ماهه نخست سال 92 نسبت به سال 91 سرقت منزل 24 درصد افزایش داشته است این رقم در 6 ماهه ابتدای سال 93 به یک درصد رسید.
سردار مقیمی تاکید کرد: ما تلاش می کنیم در 6 ماهه ابتدای امسال نرخ رشد جرائم را ثابت کرده و در 6 ماهه دوم آن را کاهش دهیم.
رئیس پلیس آگاهی ناجا همچنین به شهروندان توصیه کرد توجه بیشتری به شرکتهای لیزینگ خودرو داشته باشند و فریب تبلیغات این شرکتها را نخورند و توجه داشته باشند هیچ ارزانی بی حکمت نیست و این شرکتها تنها می توانند به نفراتی که در ابتدا ثبت نام کرده اند سرویس دهند. این فضاها فضای خوبی برای سرمایه گذاری نیست.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد