دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
این هنرمند نخستین بار در پانزده سالگی در رادیو به تنهایی برنامه اجرا کرد. بعدها در بسیاری از برنامههای موسیقی رادیو، بویژه در برنامه گلها، به عنوان آهنگساز، تک نواز ویولن و رهبر ارکستر آثاری ارزشمند ارائه داد.
خرم از هنرمندانی بود که در برنامههای رادیویی گلها آثار بهیاد ماندنی را خلق کرد و همکاریهایی با هنرمندان بزرگ چون جواد معروفی، جلیل شهناز، فرهنگ شریف، مجید نجاحی، منصور صارمی، جهانگیر ملک و امیر ناصرافتتاح داشت.
او فعالیتهای پژوهشی نیز داشت و خاطرات خود را هم در کتاب «غوغای ستارگان» منتشر کرد. خرم سالهای زیادی از عمر خود را صرف پرورش شاگردان زیادی کرد و بیست و هشتم دی سال گذشته بدرود حیات گفت.
گرچه نام و یاد او همیشه در حافظه تاریخ موسیقی ایران زنده خواهد بود و ساختههایش همواره مورد توجه همه نسلهاست، اما قرار است در سالروز درگذشت این هنرمند ارکستر سمفونیک تهران قطعاتی از این هنرمند را اجرا کند.
این ارکستر روزهای 28 و 29 دی در تالار اندیشه روی صحنه میرود تا یاد و نام این هنرمند را گرامی بدارد البته این گروه از مسئولان جشنواره موسیقی فجر هم تقاضای این را دارند که یک شب از جشنواره را به یاد زندهیاد همایون خرم به ایشان اختصاص دهند و به نام و یاد این هنرمند بزرگ آثارش را اجرا کنند که البته توقع آن میرود تا مسئولان جشنواره این موضوع را در روند برگزاری جشنواره لحاظ کرده و برنامهای را هم به بــزرگداشت همایون خرم مرد فراموش نشدنی موسیقی ایران اختصاص دهند.
زینب مرتضاییفرد - گروه فرهنگ و هنر
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد