
این بودجه به دو بخش یک میلیارد و 750 میلیون دلاری برای حمایت از تولیدات پروتئینی و 3.5 میلیارد دلاری برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی تقسیم میشود. بخش خصوصی بارها از کمبود منابع مالی و نقدینگی بهعنوان بزرگترین مشکل پیش روی خود نام برده است که این اقدام پاسخی به چنین دغدغههایی محسوب میشود.
به گزارش ایسنا، با تصویب هیات وزیران یک میلیارد و 750 میلیون دلار در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به شکل ارزی با معرفی وزارت جهاد کشاورزی در اختیار واحدهای تولیدی بخش غیردولتی قرار میگیرد تا در جهت استمرار و افزایش تولید پروتئین دامی هزینه شود.
در جهت حمایت از تولید، سرمایه و کار ایرانی، معادل سه میلیارد و 500 میلیون دلار در قالب تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بخش غیردولتی و شرکتهای دانشبنیان اعطا میشود.بر این اساس، واحدهای تولیدی غیردولتی صنعتی، معدنی، دام و طیور، دامپزشکی، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی و شرکتهای دانش بنیان دارای مجوز رسمی از مراجع ذیربط و پروانه بهرهبرداری از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات و فناوری یا دارای جواز تاسیس در مرحله تولید آزمایشی میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
بانکهای صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران در صورت توافق با واحد تولیدی میتوانند ارز تخصیصی به واحد تولیدی را به اشخاص حقیقی یا حقوقی دارای وکالت از واحد تولیدی با تائید دستگاه اجرایی از محل تسهیلات این آییننامه پرداخت کنند.
براساس این مصوبه، واحدهای تولیدی که در جهت بازسازی و نوسازی تجهیزات با هدف کاهش مصرف انرژی، تولید کیفی و مبتنی بر فناوریهای نوین، توسعه واحدهای تحقیق و توسعه و ایجاد آزمایشگاهها با هدف ارتقای کیفی فعالیت میکنند، با تائیدیه سازمان ملی استاندارد ایران در اولویت استفاده از این تسهیلات قرار دارند.
دولت، بانک مرکزی را مجاز کرده است در صورت تامین منابع، معادل 3.5 میلیارددلار در بانکهای صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران سپردهگذاری کند.
بر این اساس، یک میلیارد و 750 میلیون دلار در قالب تسهیلات سرمایه در گردش به شکل ارزی با معرفی وزارت جهاد کشاورزی در اختیار واحدهای تولیدی بخش غیردولتی قرار میگیرد تا در جهت استمرار و افزایش تولید پروتئین دامی هزینه شود.براساس این مصوبه، نرخ سود تسهیلات و وجه التزام آن توسط بانک مرکزی و در زمان سپردهگذاری به بانکهای صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران ابلاغ میشود.
استفاده از این تسهیلات با معرفی دستگاه اجرایی و با رعایت قوانین و مقررات مربوط خواهد بود و بانکهای صنعت، معدن، کشاورزی و توسعه صادرات ایران موظف هستند ماهانه گزارش عملکرد اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی موضوع این آیین نامه را برای بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و علوم، تحقیقات و فناوری ارسال کنند.این مصوبه نوزدهم آذر 1392 از سوی اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: