مکث

فریب تبلیغات موسسات فراگیر را نخوریم

این روزها اگر مسیرتان به میدان انقلاب تهران بخورد، براحتی می‌توانید انبوه تراکت‌ها و تبلیغات «موسسات فراگیر پیام نور» را مشاهده کنید. موسساتی که خیلی‌هایشان از سوی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی مجوز ندارند و با تبلیغات غیر واقعی مثل «بدون کنکور وارد دانشگاه شوید» تلاش می‌کنند که داوطلبان ورود به دانشگاه پیام نور را به‌کلاس‌های آمادگی آزمون فراگیر جذب کنند.
کد خبر: ۵۶۵۵۲۸

جالب آن‌که بتازگی رئیس دانشگاه پیام نور با بیان این‌که فعلا تصمیمی برای برگزاری دوره‌های فراگیر پیام نور نداریم، تاکید کرد: موسسات فراگیر تا زمانی که زمان دقیق ثبت‌نام و دوره‌های فراگیر مشخص نشود، امکان تبلیغ برای ثبت‌نام داوطلبان در کلاس‌های آمادگی فراگیر را ندارند و هرگونه اطلاع‌رسانی درباره پذیرش جدید دوره‌های فراگیر از طریق دانشگاه پیام نور اعلام خواهد شد.

یعنی در حالی که خود رئیس دانشگاه پیام نور، برگزاری آزمون فراگیر در سال 92 را تائید نکرده و حتی منابع رشته‌های مختلف آزمون فراگیر هم مشخص نشده است، اما برخی موسسات با سودجویی تلاش می‌کنند که متقاضیان دوره‌های فراگیر پیام نور را به کلاس‌های آموزشی بکشانند که حتی منابع درسی آزمون هم معلوم نیست و اصلا احتمال دارد که به طور کلی، امسال آزمون فراگیر برگزار نشود.

تصور کنید اکنون موسسات فراگیر پیام نور در حال تعلیم سرفصل‌های آموزشی هستند که ممکن است به طور کلی تغییر کند و اصلا شاید امسال، آزمون فراگیری هم در کار نباشد؛ حال در این شرایط هزاران متقاضی که برای ورود به دانشگاه پیام نور در کلاس‌های این موسسات ثبت نام کرده‌اند، جز اتلاف پول و وقت، نتیجه دیگری نخواهند‌گرفت.

این بازاریابی‌های منحرف‌کننده، تنها به تهران و موسسات آموزش عالی آن ختم نمی‌شود، بلکه این اتفاق در بیشتر شهرهای ایران در حال وقوع است و حتی به صورت پیامک و ایمیل برای شهروندان ارسال می‌شود.

با وجود آن‌که این موسسات ‌بی‌مجوز به طور آشکار در حال تخلف هستند و با تبلیغات غیر واقعی، متقاضیان را در دام خود گرفتار می‌کنند، اما مقامات قضایی با این موسسات برخورد قاطعی ندارند و همین موضع نرم باعث شده که تعداد این موسسات غیر مجاز طی سال‌های اخیر، افزایش قارچ‌گونه‌ای داشته باشد.

امین جلالوند / گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دهه از دست رفته

مصباحی‌مقدم در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» ‌از کم‌کاری‌های اقتصادی در دهه ۹۰ می‌گوید

دهه از دست رفته

نیازمندی ها