محمدرضا لطفی در ابتدای این اجرا گفت: این اولین بار است که من هیچ فعالیتی در گروه ندارم و فقط به عنوان یک مخاطب و سرپرست گروه در اجرا حاضر میشوم.
وی افزود: موسیقی اگر پایههای آمورشیاش درست باشد، هر آنچه بر روی آن بنا شود هیچ ایرادی ندارد و درست است؛ در همین راستا هنرمندانی که توانستهاند از مراحل آموزشی ردیف به خوبی عبور کنند، میتوانند آثار خوبی را تولید کنند.
لطفی ادامه داد: اگر حسین علیزاده دراین راه تلاش نکرده بود، نمیتوانست آثار زیبایی چون «شورانگیز» را آهنگسازی کند.
این آهنگساز با تاکید بر این موضوع که موسیقی سنتی مانند زبان فارسی است، خاطرنشان کرد: همانگونه که از زبان فارسی حمایت میشود باید ازموسیقی سنتی هم حمایت شود، چرا که نزدیکی موسیقی و زبان فارسی مانند رابطه خواهر و برادری است.
محمدرضا لطفی با اشاره به اینکه آثار فراگیر و قابل قبولی را برای مخاطبان بازسازی کرده است، گفت: بعد از بازسازی تصنیف «بت چین» با صدای آقای شجریان شهرت ایشان افزونتر شد. همچنین زمانی که برای خانم اخوان آثار زنده یاد قمر را بازسازی کردم، مقبولیت ایشان در جامعه بیشتر شد.
خالق آثار «در این سرای بیکسی»، «داروک»، «ایرانای سرای امید» ادامه داد: هنر بازسازی تاریخ و اصالتها را به دوران جدید وصل میکند و ما همانگونه که ازمعماری و ابنیه تاریخی خودمان دفاع میکنیم، باید از موسیقی سنتی نیز دفاع کنیم.
پس از سخنرانی لطفی، این اجرا در دو بخش آواز بیات اصفهان و چهارگاه زیر نظر محمدرضا لطفی برگزار شد. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان