مکث

لذت تماشای سریال

تب تماشای سریال‌های خارجی با ورود سریال‌هایی مانند لاست (گمشدگان)، فرار از زندان،24 و... در کشور ما بالا رفت و عده‌ای از مردم به تماشای سریال عادت کردند، اما در کنار این سریال‌ها که مخاطبان زیادی در سطح جهان و کشور ما داشت، سریال‌های دیگری هم از طریق ماهواره و DVD به خانواده‌ها راه یافت که می‌توان به آنها لقب سریال‌های سطحی داد؛ آثاری که با موضوعات ساده‌انگارانه اخلاق در خانواده‌ها را نشانه گرفته بود.
کد خبر: ۴۶۱۵۹۹

در این شرایط تلویزیون شبکه «آی فیلم» را راه‌اندازی کرد. آی فیلم در ابتدا سریال‌های ایرانی را از طریق ماهواره برای ایرانیان خارج از کشور و دیگر علاقه‌مندان آثار ایرانی پخش می‌کرد، اما با توسعه پخش دیجیتال در داخل کشور، مردم ایران هم توانستند از برنامه‌های این شبکه استفاده کنند. حالا دیگر در بیشتر خانه‌ها، کانال تلویزیون روی شبکه آی‌فیلم تنظیم شده است؛ شبکه‌ای که بهترین و به‌یادماندنی‌ترین سریال‌های ایرانی را گزینش کرده و روی آنتن می‌فرستد. این روزها سریال‌هایی مانند مسافری از هند، متهم گریخت، دلنوازان و... از این شبکه در حال پخش است؛ سریال‌هایی که مردم در گذشته آنها را دیده‌اند و خاطره خوبی از این آثار در ذهن دارند و از تماشای دوباره آنها لذت می‌برند. مثلا سریال مسافری از هند چند سال پیش از تلویزیون پخش شد و بینندگان زیادی هم به تماشای آن نشستند. در این سریال شیلا خداداد در نقش «سیتا» به مردم معرفی شد. دیگر سریال‌هایی هم که از این شبکه پخش می‌شود، می‌تواند مخاطبان را راضی‌ نگه‌دارد، چون همان‌گونه که گفته شد سریال‌هایی از آی فیلم پخش می‌شود که در پخش اول امتحان خود را پس داده‌ و مشتریان زیادی پیدا کرده‌ است.

قرار است در آینده نزدیک سریال «همسران» هم از این شبکه روی آنتن برود؛ سریالی که در دهه 70 پخش شد و مخاطبان زیادی را با خود همراه کرد. همسران هنوز هم می‌تواند بینندگان زیادی داشته باشد چون به مراودات 2 زوج می‌پردازد که در همسایگی هم زندگی می‌کنند. مراودات بین زن‌ و شوهرها شاید در دوره‌های مختلف رنگ‌ عوض کند، اما ماهیت آنها تغییر چندانی نمی‌کند. بنابراین همسران و دیگر سریال‌هایی که از آی فیلم پخش می‌شود، می‌تواند خوراک خوبی برای خانواده‌ها و بخصوص خانم‌های خانه باشد که برای پر کردن اوقات فراغت خود نیاز به سرگرمی دارند؛ سرگرمی‌هایی که غیرمستقیم به آنها مهارت‌های زندگی را هم بیاموزد.

طاهره آشیانی

گروه رادیو و تلویزیون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها