عسگراولادی در نهمین مجمع عمومی موتلفه:

هر کسی رأی بیاورد رئیس جمهور ما است

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با تأکید براینکه در صحنه رقابت‌ها نباید مبارزه بین حق و باطل ایجاد شود گفت: هر نامزدی که رأی بیاورد رئیس جمهور ما است و باید بتوانیم با وی همکاری کنیم.
کد خبر: ۲۵۴۰۶۰

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حبیب‌الله عسگراولادی عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی صبح امروز پنج‌شنبه در نهمین مجمع عمومی این حزب با اشاره به اینکه معنای عزت در فرهنگ عمومی با معنای قرآنی متفاوت است، افزود: عزت در فرهنگ عمومی احترامی است که اشخاص به یکدیگر می‌گذارند ولیکن عزت در معنای قرآنی شکست‌ناپذیری است که منحصر به ذات حضرت حق است.

عسگراولادی با تأکید براینکه عزت در معنای مطلق شکست‌ناپذیری است افزود: ما در این مجموعه بوسیله مدیریت برنامه به دنبال عزت‌جویی هستیم و اگر بخواهیم به عزت دست یابیم باید به دنبال کلمه طیب و عمل صالح باشیم.

دبیرکل جبهه پیروان خط امام رهبری با تأکید براینکه ما با هدایت مقام معظم رهبری کلمه طیب را اصولگرایی یافتیم گفت: کلمه طیب با هدایت نایب حجت (عج) اصولگرایی است و ما برای رسیدن به عزت باید کلمه طیب و عمل صالح را بازتولید کنیم.

عسگراولادی در بخش دیگر سخنان خود با بیان چند تذکر نسبت به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری دهم گفت: استنباط‌ ما در مجموعه اصولگرایی این است که مقام معظم رهبری انتخابات آینده را پر شرکت‌کننده‌ترین انتخابات می‌خواهند و استنباط ما این است که ایشان می‌پسندند رئیس جمهور آینده بالاترین رأی را داشته باشند تا از انتخابات یک انسجام ملی بیرون بیاید.

وی با بیان اینکه 4 نامزدی که از سوی شورای نگهبان پذیرفته شده دارای سلیقه‌های مختلفی هستند افزود: با وجود سلیقه‌های متفاوت مردم قدرت انتخاب دارند و اگر نامزدها سخنانی علیه همدیگر بیان کنند و طرفداران آنها بر علیه نامزدی فعالیت و رسانه‌ها نیز وارد میدان جنگ شوند به نتیجه نخواهیم رسید.

عسگراولادی با تأکید براینکه بعضی از رسانه‌ها به صورتی عمل می‌کنند که میدان جنگ درست شده است تصریح کرد:‌ اینکه نامزدها تحت تأثیر طرفدارانشان در وضعی قرار گیرند که منجر به از بین رفتن انسجام بعد از انتخابات شود درست نیست و سبب متزلزل شدن مشارکت حداکثری می‌شود.

عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه بعضی‌ها با سیاه‌نمایی مسائلی را القا می‌کنند که سبب مردد شدن مردم در رأی دادن شود گفت: از رسانه‌ها درخواست می‌کنم همانطور که صحنه‌ رقابت‌ها را آراسته‌اند مراقبت کنند چیزهایی را نقل نکنند که وهن مستقیم و غیرمستقیم برای نامزدها داشته باشد.

وی با تأکید براینکه اگر رقابت اخلاقی نداشته‌ باشیم طبیعی است که به انسجام نمی‌رسیم افزود: افرادی که از سوی شورای نگهبان صلاحیت‌شان احراز شده مورد تأیید هستند و نباید مبارزه حق و باطل شکل بگیرد که یکی از نامزدها حق و دیگری باطل است باید طوری عمل کنیم که اگر مردم به نامزدی دیگری رأی دادند بتوانیم با آن نامزد کار کنیم.

عسگراولادی به بیان خاطره‌ای از انتخابات دوم خرداد 76 اشاره کرد و گفت: در آن زمان نامزد مؤتلفه ناطق نوری بود و خاتمی رأی آورد، هنوز شمارش آرا به صورت کامل تمام نشده بود که رهبری بیاناتی را فرمودند و ما در شورای مرکزی با گوش فرا دادن به سخنان ایشان قصد داشتیم خود را با آن تطبیق دهیم که رهبری گفتند این شکست نبود پیروزی بود و این انتخابات برای سالها نظام را بیمه کرد و من به آقای خاتمی تبریک می‌گویم که ما هم پس از آن به آقای خاتمی تبریک گفتیم.

وی با تأکید بر اینکه صحنه‌ رقابت‌ها را اگر مبارزه حق و باطل بدانیم با نامزدهای دیگر نمی‌توانیم کار کنیم افزود: هر کدام از نامزدها رأی بیاورند رئیس جمهور ما هستند و ما باید با آنها همکاری کنیم.

عسگراولادی از رسانه‌هایی که با تعصب رفتار می‌کنند انتقاد کرد و گفت: رسانه‌ها باید طوری عمل کنند که پس از انتخابات نیز به فعالیت خود بتوانند ادامه دهند نه اینکه با تعصب خود موجب رنج مردم شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روایت اول، شرط پیروزی

در گفت‌وگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانه‌های داخلی و معاند را بررسی کرده‌ایم

روایت اول، شرط پیروزی

مجرمان در قاب شوک

در گفت‌وگو با تهیه‌کننده مستند معروف شبکه سه اولویت‌های موضوعی فصل جدید بررسی شد

مجرمان در قاب شوک

نیازمندی ها