در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد

  افزایش آلودگی هوای تهران | ورود سامانه بارشی به کشور از فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه فردا (سه‌شنبه) در شهر‌های تهران و کرج افزایش غلظت آلاینده‌های جوی را شاهد خواهیم بود، گفت: روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی به کشور برای برخی مناطق مانند کردستان، کرمانشاه، جنوب آذربایجان غربی، زنجان، جنوب قزوین، شرق خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری و همدان رگبار باران و برف پیش بینی می‌شود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه فردا (سه‌شنبه) در شهر‌های تهران و کرج افزایش غلظت آلاینده‌های جوی را شاهد خواهیم بود، گفت: روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی به کشور برای برخی مناطق مانند کردستان، کرمانشاه، جنوب آذربایجان غربی، زنجان، جنوب قزوین، شرق خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری و همدان رگبار باران و برف پیش بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۴۸۷۷۷۴

به گزارش جام جم آنلاین، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور افزود: امروز دوشنبه در غرب سواحل دریای خزر، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی افزایش ابر، بارش باران و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف را شاهد خواهیم بود.

وی ادامه داد: در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق خوزستان، بوشهر، فارس و کرمان نیز افزایش ابر و در برخی نقاط رگبار باران گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی عنوان کرد: روز سه شنبه نیز با تقویت جریانات شمالی روی دریای خزر در استان‌های مازندران، گیلان، اردبیل و برخی نقاط شرقی آذربایجان شرقی بارش برف و باران و رخداد مه را شاهد خواهیم بود.

ضیاییان یادآور شد: روز سه شنبه با ورود سامانه بارشی به کشور برای برخی نقاط کردستان، کرمانشاه، جنوب آذربایجان غربی، زنجان، جنوب قزوین، شرق خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، همدان، مرکزی، قم، اصفهان، فارس، یزد، کرمان، شمال سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و جنوب خراسان رضوی ابرناکی، رگبار باران و برف و در مناطق جنوبی رعد و برق وزش باد و کاهش دما پیش بینی می‌شود.

وی افزود: روز چهارشنبه نیز شهروندان در استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق مرکز و جنوب شرق کشور و استان‌های واقع در دامنه‌های مرکزی و جنوبی زاگرس، شمال همدان، مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و فارس بارش باران و برف و گاهی همراه با وزش باد کاهش دما و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف و مه گرفتگی را تجربه خواهند کرد.

به گفته ضیاییان روز پنجشنبه در استان‌های واقع در نوار شرقی کشور بارش باران و برف و وزش باد ادامه خواهد یافت.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه نیز در استان خراسان رضوی ابرناکی و بارش پراکنده پیش بینی می‌شود و در جنوب شرق و شرق کشور نیز وزش باد شدید همراه با گرد و خاک و در سایر مناطق کشور جو آرام و آسمان صاف خواهد بود.

وی درباره شرایط آلودگی هوا در کلانشهر‌های کشور نیز توضیح داد: ‌روز سه‌شنبه نیز به دلیل سکون نسبی جو در شهر‌های تهران و کرج افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها