به گزارش جام جم آنلاین، شهباز شریف روز یکشنبه گفت دولت جدید پاکستان به سختی کار میکند و هدف آن تبدیل شدن به یکی از کشورهای گروه ۲۰ تا سال ۲۰۳۰ است.
نخست وزیر پاکستان همچنین قول جذب سرمایهگذاری بیشتر در این کشور را داد و گفت موج شرایط اقتصادی را که باعث رشد اقتصادی بیشتر پاکستان خواهد شد، فراهم میکند.
شهباز شریف همچنین قول داد که شبکه مناطق صادراتی موسوم به «یک پنجره» را در هر چهار ایالت گسترش دهد و برای تحقق همه این وعدهها شبانه روز تلاش کند.
او در سخنرانی خود پس از انتصاب به عنوان نخست وزیر پاکستان، آزار و اذیت زنان را در هر جایی غیرقابل قبول دانست و خاطرنشان کرد، در دوران تصدی خودش، فرصتهای شغلی برابر برای زنان فراهم میشود.
نخستوزیر پاکستان همچنین قول داد که به تروریسم در این کشور و ریشههای آن پایان دهد و افزود، دولتش به دنبال پیگیری «طرح اقدام ملی» است.
او با بیان اینکه دولتش بر روی ایجاد سیستمی کار خواهد کرد که عدالتی سریع را ایجاد میکند، گفت: «زنان و کودکان در حبس که حکمشان کمتر از ۲ سال است، باید آزاد شوند».
درباره مسائل بینالمللی نیز، شهباز شریف از تقویت روابط پاکستان با ایران، ترکیه و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس خبر داد و «بمباران کور» مردم غزه را محکوم کرد.
نخستوزیر پاکستان همچنین اعلام کرد، در سراسر این کشور شبکهای از حمل و نقل عمومی کافی، بیمارستانهای مدرن و مراکز درمانی را ایجاد خواهد کرد و افزود: «میخواهم امروز اعلام کنم که برای تمامی دانشجویان نخبه و با استعداد فرصت تحصیل در خارج از کشور را میدهم تا آنها بتوانند مایه افتخار پاکستان در سراسر دنیا شوند».
شهباز همچنین وعده داده که دولتش یارانه مستقیم به کشاورزان میدهد و اقداماتی برای تاسیس نیروگاههای خورشیدی به زودی اعلام میشود.
او گفت: «مافیای بذر از بین میرود و از بهترین کشورهای دنیا بذر وارد میکنیم و در اختیار کشاورزان قرار میدهیم. نخستین محموله این بذرها مجانی خواهند بود. با تمامی ایالتها در زمینه کشاورزی همکاری خواهیم داشت».
شهباز شریف همچنین با بیان اینکه دولتش آموزشهای تخصصی به ۵۰۰ هزار دانشجوی جوان ارائه میکند، گفت: این آموزشها در حوزه استفاده از فناوری و هوش مصنوعی است.
او قول داد که بحران بدهی در پاکستان را حل میکند و گفت: «مردم زیر بار هزینههای سرسام آور گاز و برق هستند. پاکستان با بحران بدهی نگران کنندهای مواجه است که در آن حتی مخارج مجلس ملی نیز با استقراض پول پرداخت میشد. اما اگر تصمیم بگیریم که یک اقدام فوری انجام دهیم و تغییرات و اصلاحات اساسی در نظام ایجاد کنیم، شک ندارم که محمد نواز شریف، آصف علی زرداری و دیگران موافق هستند که یا میتوانیم از شر یک عمر بدهکاری خلاص شویم یا باید از شرم سرمان را پایین بیندازیم».
شهباز شریف گفته است که مسلم لیگ پاکستان شاخه نواز و متحدان نقش خود را به عنوان شهروند پاکستان، مسلمان و انسان ایفا خواهند کرد. او گفت: «پاکستان یک چالش و فرصت بزرگ پیش از آن داشت. اگر ما دور هم جمع شویم و تصمیم بگیریم که سرنوشت پاکستان را تغییر دهیم، آنگاه به خواست خدا، این چالشها را شکست خواهیم داد و پاکستان را به جایگاه واقعی خود خواهیم رساند. این کاری دشوار است، اما غیرممکن نیست».
نخست وزیر پاکستان همچنین گفته برادر بزرگش «نواز شریف» برخلاف مخالفانش هرگز به فکر آسیب رساندن به کشور هم نبوده و ادامه داد: «آنها تمام مخالفان را پشت میلههای زندان قرار دادند، به زنان و کودکان اهمیتی ندادند و از واژگانی استفاده کردند که نمیتوان با صدای بلند گفت».
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: