به گزارش جام جم آنلاین، «جیمز الدر» تاکید کرد: ۱۷ هزار کودک در غزه بی سرپرست شدهاند، زیرا پدر و مادر خود را از دست داده و برخی نیز همه خانواده خود را از دست دادهاند.
الدر خاطرنشان کرد: برخی از کودکان غزه مجبور شدهاند که بارها از بمباران بگریزند و جابجا شوند.
سخنگوی یونیسف ادامه داد: کودکان فلسطینی در بهترین حالت در روز یک وعده غذا میخورند.
بر اساس گزارش «رأی الیوم» پیش از این نیز «جاناتان کریکس»، مدیر ارتباطات یونیسف طی نشست خبری هفتگی خود در دفتر ژنو اعلام کرده است که ۱۷ هزار کودک در نوار غزه بدون خانوادههای خود زندگی میکنند یا از خانوادههایشان جدا هستند.
کریکس با اشاره به اینکه چند روز قبل در غزه حضور داشته، گفت که خانوادهها به دلیل کمبود غذا، آب یا سرپناه در مضیقه و اعضای خانواده و فرزندانشان در تامین نیازهای خود با مشکل مواجه هستند.
مدیر ارتباطات یونیسف با بیان اینکه در این کودکان سطح بسیار بالای اضطراب مداوم و از دست دادن اشتها مشاهده شده است، اضافه کرد: آنها نمیتوانند بخوابند یا هر بار که صدای بمباران را میشنوند، دچار طغیانهای عاطفی یا وحشت زده میشوند.
وی افزود: تقریباً همه کودکان یعنی بیش از یک میلیون کودک در غزه به حمایت روانی نیاز دارند.
پیشتر هم یونیسف در بیانیهای از احتمال عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در رفح ابراز نگرانی کرد و از طرفهای درگیر خواست که فوری از تشدید تنش نظامی در استان رفح، جایی که بیش از ۶۰۰ هزار کودک و خانوادههایشان آواره شدهاند، دست بکشند.
یونیسف افزوده است: با تشدید جنگ در رفح، هزاران نفر دیگر ممکن است در اثر خشونت یا فقدان خدمات اولیه و اختلال بیشتر در کمکهای بشردوستانه جان خود را از دست بدهند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد