به گزارش جام جم آنلاین از وزارت نفت، مسعود رضایی گفت: صدور کارت های هوشمند سوخت المثنی از طریق سرویسی مشترک بین وزارت نفت و بانک اطلاعاتی پلیس راهور ناجا انجام میشود و اختلال سراسری سبب شد این ارتباط را بهدلیل حفظ امنیت دو سیستم قطع کنیم.
وی ادامهداد: همکاران من در کنار پلیس راهور ناجا طراحیهای امنیتی این پیوند ارتباطی را بازبینی کردند و تا پایان هفته سامانه راهاندازی میشود، بنابراین هموطنانی که کارتهای سوختشان مفقود شده میتوانند به پلیس + ۱۰ مراجعه کنند.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به فرآیند صدور، افزود: فرآیند صدور به شیوه گذشته انجام میشود، یعنی هموطنان میتوانند با مدارک مربوط به خودرو، مالک و بیمهنامه مراجعه کنند.
رضایی یادآور شد: این سامانه از سال ۸۵ راهاندازی شده بود و با وجود محدودیتهایی که از نظر فناوری وجود دارد، اما وزارت نفت پروژههای ارتقای امنیت سامانه را در دستور کار قرار داد؛ در این پیوند برای ارتقای امنیت سامانه با سازمان پدافند غیرعامل در ارتباط هستیم.
وی بیانداشت: با ممیزیهایی که توسط پدافند غیرعامل انجام شده است، بحث ارتقای امنیت را در دستور کار قرار دادیم و با جدیت پیگیری میکنیم.
مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی درباره تعداد صدور کارت سوخت های المثنی، اظهار داشت: در شرایط عادی مراجعهها به پلیس +۱۰ بین پنج تا ۱۰ هزار درخواست بوده است، البته برای حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار نفر آمادگی صدور کارت وجود دارد.
رضایی خاطرنشانکرد: کارت به مقدار کافی در کشور موجود است و هیچ مشکلی برای صدور کارتها وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت