به گزارش
جام جم آنلاین هرمزگان،طی مراسمی با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری،صنعتی وویژه اقتصادی ،مدیر عامل جدید منطقه ازاد قشم معرفی شد.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ،صنعتی و ویژه اقتصادی در این مراسم گفت: اصلاح قانون چگونگی مدیریت مناطق آزاد و تدوین برنامه هفتم توسعه برای حل مشکات فعلی مناطق آزاد کشور هم اکنون در دستور کار قرار دارد.
حمیدرضا مومنی افزود: این ۲ برنامه از مهمترین اقدامات در پایان دولت تدبیر و امید به شمار میرود که لازم است همه اندیشمندان و افراد متخصص در این زمینه با پیشنهادات خود به این امر یاری رسانند.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ شعارهای توسعه متوازن و مطالبهگری در دستور کار منطقه آزاد قشم قرار گرفت که هم اکنون تاحدودی این ۲ شعار محقق شده است.
مشاور رییس جمهور در مناطق آزاد کشور اظهار کرد: امروز شاهد پیشرفت و توسعه متوازن به ویژه در بخش زیرساختها در همه نقاط جزیره قشم به خصوص روستاهای غربی آن هستیم.
وی اظهار کرد: در حالی که در آغاز دولت حتی یک مگاوات برق تولیدی در قشم وجود نداشت، تا پایان دولت تدبیر و امید تولید برق در این جزیره به یکهزار و ۱۰۰ مگاوات میرسد.
مومنی افزود: در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بیش از پنج میلیارد سرمایهگذاری در قشم انجام شده است و زیرساختهای لازم برای سرمایه گذاری بیشتر در این حوزه هم اکنون در قشم فراهم شده است.
وی در پایان ادامه داد: در حوزه آب نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است اما کافی نبوده که امیدواریم مدیرعامل جدید در ادامه راه نسبت به تکمیل این طرح اقدام نماید.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در پایان گفت: در ارتباط با شعار امسال برای تولید، مانع زدایی و پشتیبانی، مدیرانی با سه ویژگی سلامت، داشتن برنامه و اقتدار در شورای عالی و مناطق آزاد و ویژه اقتصادی منصوب میشوند.
آیین معارفه علی درویشپور به عنوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با حضور دبیر شورایعالی مناطق آزاد، تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، امامان جمعه شیعه و اهل سنت، فرماندارو دیگر مسوولان شهرستان قشم عصر جمعه در تالار آیینه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این جزیره و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.