در راستای غربالگری های دقیق و سریع جامعه و رصد مبتلایان صورت گرفت:

همکاری بین پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی و مجتمع دارویی درمانی هلال ایران

با توجه به وقوع پاندمی ویروس کرونا ازسال 2019 و گسترش در سطح جهانی و همچنین جدال ملل مختلف در سال 2020 متاسفانه بعد از گذشت چهار ماه از سال 2021 این پاندمی نه تنها ریشه کن نشده است بلکه شاهد ابعاد تازه ای از میزان شیوع در جهان به ویژه در کشور ایران هستیم.
کد خبر: ۱۳۱۱۰۳۷

به گزارش جام جم آنلاین از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، به گفته دکتر کوروش پرند، رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی از آنجا که تا رسیدن به مرحله واکسیناسیون عمومی (ایمنی نسبی جامعه) راه طولانی در پیش است بهترین راه مبارزه در شرایط کنونی انجام غربالگری های دقیق و سریع افراد جامعه و در پی آن رصد مبتلایان جهت جلوگیری از ورود آنها در میان جوامع سالم است. در راستای اجرای برنامه کاری مشترک و استفاده از ظرفیت های پارک علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان مستقر، با مجتمع دارویی درمانی هلال ایران (جمعیت هلال احمر) تفاهم نامه ای را منعقد کرده ایم.

دکتر کوروش پرند یکی از موضوعات این تفاهم‌نامه را استفاده از ظرفیت‌های طرفین تفاهم نامه در راستای انجام غربالگری های دقیق و سریع افراد جامعه عنوان کرد و افزود: همکاری در اجرای سیاست های غربالگری های دقیق تا رسیدن به مرحله واکسیناسیون عمومی، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی جهت سرعت بخشیدن به غربالگری مبتلایان به ویروس Covid19 در مرحله اول و مشارکت در واکسیناسیون عمومی در مرحله بعدی و اجرای برنامه های کنترل محور پاندومی ذیل سیاست های مبارزه با ویروس منحوس کرونا تا زمان برگشتن به حالت عادی جامعه و گذر از وضعیت اضطراری از دیگر موارد این تفاهم نامه است.

رییس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تداوم اجرای این تفاهم نامه را منوط به وجود سازوکار مشخص برای اجرای برنامه های منظم نمونه گیری یا واکسیناسیون دانست و ادامه داد: منابع مالی برای اجرای برنامه های منظم نمونه گیری یا واکسیناسیون از محل منابع مردمی یا در صورت لزوم جذب منابع دولتی یا خصوصی با همکاری طرفین در قالب همکاری در جهت واکسیناسیون عمومی و نظایر آن تأمین می گردد.

به گفته دکتر پرند، در این راستا مجتمع دارویی درمانی هلال ایران متعهد شده شناسایی ظرفیت¬های غربالگری، شناسایی مناطق منتخب با اولویت مناطق تحت مدیریت پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، هماهنگی با پارکهای علم و فناوری منتخب برای اجرای برنامه های کنترل محور پاندمی در مناطق مختلف کشور و هماهنگی با سازمان های مربوطه برای در اختیار گذاشتن فضای مورد نیاز احتمالی را برعهده بگیرد.

وی افزود: تهیه محتوای آموزش های پیشگیری و درمان محور با توجه به شدت بیماری در قالب پلتفرم مشخص متناسب با شرایط اشخاص مبتلا، تجهیز و فراهم سازی امکانات لازم برای ارایه خدمات غربالگری مورد نیاز جامعه هدف، ارایه سازوکار اجرایی و چارچوب کار به انضمام پیش بینی اماکن مورد نیاز در جهت توسعه طرح، پیاده سازی آموزش های مهارت های پیشگیری به صورت آنلاین و یا حضوری و یا کارگاه آموزشی و ... متناسب با شرایط اعلامی دوره کرونا در مناطق هدف، مدیریت و راهبری سامانه ها و امکانات فضای مجازی به صورت برخط و ثبت فرآیندها و اطلاعات مربوط به اجرای طرح‌های ذیل سازوکار این تفاهم نامه از جمله تعهدات پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

امین شجاعی، کارگردان و تهیه‌کننده مینی‌سریال «دم زندگی» در گفت‌وگو با «جام‌جم» از شیرینی‌های تولید اثر تلویزیونی در فضای کرمان گفت

دم زندگی با کرمانی‌ها جان گرفت

نیازمندی ها