
سینما
کار اصلیشان است؟
احتمالا در سیاستگذاریهای کلان، این سازمان هم برای سینما توان ویژهای کنار گذاشته شده است. «بادیگارد» ابراهیم حاتمیکیا اولین اثر مهمی بود که آنها تولید کردند. «ایستاده در غبار» فیلم تحسینشده محمدحسین مهدویان هم یکی دیگر از تولیدات آنهاست. «تنگه ابوقریب» و «به وقت شام» هم جزو پروژههای مهمی بوده که اوج پشتشان ایستادهاست. آنها در جشنواره فیلم فجر اخیر، فیلم موفق «23 نفر» را هم اکران کردند.
فرهنگ عمومی
این همه حاشیه تنها در چند متر
اگر سینما، خروجی پرقدرتتری برای اوجیها بوده، بیتردید عرصه فرهنگ عمومی برای آنها پرحاشیهترین حوزه بوده است. آن هم تنها با یک بلیبورد در میدان ولیعصر که هر بار طراحیاش عوض میشود تا چند روز رسانهها به بهانههای مختلف به آن میپردازند. خانه طراحان انقلاب اسلامی که یکی از مجموعههای اوج است، طراحی این بیلبورد را بهعهده دارد.
مجموعه تلویزیونی
ماجرایشان با پایتختیها
شاید محبوبترین حاصل ورودشان به مقولات هنری، «پایتخت 5» باشد؛ سریالی که واکنشهای متفاوتی را به جان خرید. عدهای معتقد بودند اوجیها توانستهاند برخی خط قرمزها را برای پایتختیها زیرسبیلی رد کنند و عدهای بر این باور بودند آنها به عوامل سریال بابت نکاتی که مدنظر داشتند، خط میدادند. در گفتوگویی که در همین صفحه میخوانید به این ماجراها پرداخته شده.
موسیقی
ماوا وارد میشود
یکی از مراکز زیرمجموعه اوج که حالا فعالیتش چشمگیرتر از قبل است «ماوا»ست. تازهترین اثری که آنها منتشر کردهاند، «حالا که میروی» با صدای محمد معتمدی است. آلبومی که همین چند روز پیش منتشر شد و شامل معروفترین قطعههای معتمدی در یک سال اخیر است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: