
اسرائیل در مقابل ملت ایران دارای دو عقده حلنشدنی و کینه عمیق است: اول عقده ملی، چون یک ملت جعلی است و در مقابل یک ملت واقعی کم میآورد.دوم عقده مذهبی دارد و نسبت به این عظمت و شور و عمق و اقبال جهانی نسبت به حرم مقدس کربلا و مشهد و شکوه اربعین حسادت و کینه دارد.
بعد از جنگ ۱۲روزه معادلات میدانی و سیاسی جهانی عوض شد؛ بهخصوص محاسبات آمریکا و رژیمصهیونیستی علیه ایران بهطرز کاملا محسوسی تغییر کرد که علت اصلی آن ناکامی کامل آنها و همه دولتهایی اروپایی و منطقه همدست در اقدام آنها علیه ایران بود.
جمهوری اسلامی در مواجهه با جنگ ضمن اینکه هیچگاه جنگطلب نبوده، نشان داد دفاع میکنیم و رژیم صهیونیستی را پشیمان میکنیم. رژیم صهیونیستی در یک تعارض و بنبست قرار گرفته است و شرایط امروزش درست مانند شرایط بعد از جنگ ۳۳روزه لبنان است.
در مورد تلاش مجدد غرب برای آغاز مذاکره باید گفت که از همان روزهای نخست مذاکرات پیش از تهاجم به ایران هم مشخص بود مسیر و مفهومی که غرب از مذاکره انتظار دارد با رویکرد مردم بزرگ ایران و مقام معظم رهبری درتعارض آشکار است، مذاکره از نظر غرب راهکاری برای تسلیمسازی ایران بود و درواقع قطعهای از پروژه اعمال فشار.
هرگز جهان و البته جهان اسلام بهویژه، به اندازه امروز نیندیشیده و نیازموده و باور نکرده بود که حسین یک راز زنده و نازدودنی و انکارناپذیر و سفینه نجات است تا ظهور منجی و امام عدل جهانی(عج).
در پی نقشبرآبشدن تبلیغات چند روز گذشته دشمن درباره عدم حضور مقام معظم رهبری در مراسم عزاداری امامحسین(ع) در حسینیه امامخمینی(ره) نکات مهمی را باید مورد ملاحظه قرار داد.
حضور مقام معظم رهبری در مراسم روضه ابا عبدالله الحسین در حسینیه امام خمینی (ره) نشانه دیگری است از عزم راسخ و اقتدار حسینی و پیروزی ملت بزرگ ایران در جنگ تحمیلی ۱۲روزه وهمینطور جلوه دیگری از شوق ملت برای بیعت مجدد با مقام عظمای ولایت.
وقتی ایالات متحده اعلام میکند که در تهاجم علیه ایران و در حمایت از رژیم صهیونی برای نجات نتانیاهو، خارج از منشور و میثاق سازمان ملل عمل کرده است، یعنی عبور از قواعد و عرف قانون بینالملل که نماد هرجومرج در کنشگری در روابط بینالملل است.
فتاوایی که از سوی مراجع عظام تقلید در حمایت از مقام معظم رهبری صادر شده، از دو منظر قابل بررسی است. نخست، تقوای عمیق و ریشهدار این بزرگواران است که نهتنها اعتماد عمومی را تقویت میکند بلکه به رویکردها و مواضع آنان بُرد و نفوذ بیشتری میبخشد.
دشمن صهیونی با «جنگ ترکیبی» به میدان آمده است و تلاش میکند از همه ابعاد نظامی، اطلاعاتی، سایبری، سیاسی، رسانهای و نظایر آن استفاده کند اما پاسخ قاطعانه و ویرانگر نیروهای مسلح غیور ما به تعرض و حمله رژیم جعلی و جهنمی صهیونی، معادلات او را برهم زده است.
فعالیتهای هستهای کشور ما طی سالیان اخیر به اندازهای شفاف و در سطح بینالمللی مطرح شده که همه طرفها از ابعاد آن مطلع هستند. از یکسو، بیشترین بازرسیها و گزارشها توسط آژانس بینالمللی انرژی اتمی منتشر شده که همواره تأکید داشته هیچگونه انحرافی در برنامه صلحآمیز هستهای ایران مشاهده نشده است.
برخی از کشورهای عضو ناتو، بهویژه کشورهای اروپایی مانند فرانسه و آلمان، در جنگ تحمیلی علیه جمهوری اسلامی ایران که توسط رژیم صهیونیستی و آمریکا صورت گرفت، بهشدت از رژیم صهیونیستی حمایت کردند. باوجود تلاشهای فراوان دیپلماتیک جمهوری اسلامی برای روشن ساختن حقیقت تهاجم، این کشورها مواضعی غیرواقعی اتخاذ نمودند.
روابط جمهوری اسلامی ایران با اروپا طی چند سال اخیر، بهویژه پس از حمله روسیه به اوکراین، با تنشهای جدی مواجه شده است. پس از آغاز جنگ، همکاریهای ایران با روسیه مورد توجه و بعضا انتقاد قرار گرفت، و اکنون نیز ادعاهایی درباره ارسال پهپادها و موشکهای بالستیک ایران به روسیه، به فهرست مطالبات و انتقادات اروپاییها از ایران اضافه شده است. این موضوع باعث شده که شاهد یکی از پرتنشترین دورانها در مناسبات ایران و اروپا باشیم.
روند جنگ بین ایران و رژیم صهیونیستی برخلاف پیشبینیهای این رژیم پیش رفت. اسرائیل در ابتدا تصور میکرد ظرف چند روز کار را تمام کند. آنها فکر میکردند ایران شکست را خواهد پذیرفت و تحلیل خواهد رفت.
شرایطی که الان وجود دارد آتشبس نیست، توقف درگیری است. در واقع شکست رژیم صهیونیست در قبال پاسخ دندانشکن جمهوری اسلامی ایران رقم خورد. در پی پاسخ ایران به تجاوز آمریکا وحمله قاطع نیروهای مسلح به مهمترین پایگاه هوایی واشنگتن درمنطقه این توقف اتفاق افتاد وپیشنهاددهنده آن هم خود آمریکاییها بودند.
هدف اصلی تجاوز اخیر رژیمصهیونیستی به ایران، نه تخریب تأسیسات هستهای یا سامانههای دفاعی، بلکه تضعیف همبستگی ملی و ایجاد آشوب داخلی بود. دشمنان با این تصور که نارضایتیهای داخلی میتواند به ناآرامی و فروپاشی نظام منجر شود، گمان میکردند این تهاجم میتواند به اغتشاش اجتماعی و دخالت خارجی و حتی تجزیه کشور بینجامد.
بلافاصله پس از پیام تلویزیونی رهبرمعظم انقلاب و بیان این نکته که «رژیم صهیونی با آن همه هیاهو، با آن همه ادعا، در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریبا از پا درآمد و له شد.» چهرههای مختلف صهیونیستها و حامیانش از گانتس، وزیر جنگ پیشین رژیم گرفته تا عوامل بیجیره و مواجب یا مواجببگیر به خط شدند تا این سخن حضرت آیتالله خامنهای را مخدوش و نادرست جلوه دهند.
رژیم متجاوز اسرائیل همانگونه که بسیاری از تحلیلگران مطرح کردهاند، تصور میکرد با عملیاتی برقآسا و ترکیبی همراه با تجاوز هوایی، اقدامات تروریستی و حتی هدف قرار دادن صدا وسیما، جنگ تحمیلی را به صلح تحمیلی بدل خواهد ساخت اما برخلاف سناریوهای ازپیش طراحیشده در اتاقهای فکر آمریکا و اسرائیل، پس از ۱۲ روز جهان شاهد تحمیل توقف جنگ به متجاوزان شد.
واژه جنگ تحمیلی،واژه آشنایی برای ما ایرانیان است چراکه حدود هشت سال آن را تجربه واستوار در برابرش مقاومت کردیم.هشت سال مقاومت در آن جنگ نابرابر، سربلندی ملت بزرگ ایران و ذلت دشمن متجاوز و حامیانش را به دنبال داشت؛ سربلندی که حدود چهاردهه این کشور را دربرابر شرارتهای مشابه ازسوی دشمنان صیانت کرد.
تجاوز ایالات متحده به تاسیسات صلحآمیز هستهای ایران، نقض آشکار تمامی قوانین بینالمللی و سازمان ملل متحد است و موجب ایجاد حق پاسخ مشروع برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد