به گزارش جام جم آنلاین همدان، عباس صوفی، اظهار داشت: اولویتبندی صحیح مطالبات و پیگیریهای مستمر از ظرفیتهای ملی، از جمله وظایف دائمی ماست، تلاش کردهام منابعی خارج از استان را برای ارتقاء خدمات بهداشتی و درمانی همدان جذب کنم و این مسیر ادامه خواهد داشت.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: در بیمارستانهای استان مشکلات متعددی از جمله ضعف در خدمات هتلینگ، نبود تجهیزات کافی، و ناهماهنگی در اجرای پروتکلهای بهداشتی و درمانی وجود دارد.
صوفی به وضعیت نامناسب بیمارستان بعثت اشاره کرد و گفت: این مرکز از لحاظ فضای فیزیکی، تجهیزات، فضای سبز و زیرساختها با مشکلات جدی مواجه است.
وی با اشاره به روند ساخت بیمارستان هزار تختخوابی همدان افزود: ساخت این بیمارستان در بهترین حالت پنج سال زمان میبرد، نمیتوان تا آن زمان دست روی دست گذاشت، باید از همین حالا با تمهیدات و برنامه ریزی مناسب بخشی از مشکلات را حل کنیم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشکلات حوزه درمان تنها به تجهیزات و فضای فیزیکی محدود نمیشود، پرداخت مطالبات پرسنل، آموزشهای تخصصی از جمله زبان انگلیسی، وضعیت استخدامی کادر درمان و کمبود نیرو در بیمارستانها نیز از دغدغههای جدی ماست.
صوفی با بیان اینکه “تماموقت در خدمت حوزه سلامت هستم”، تصریح کرد: از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات این حوزه دریغ نخواهم کرد، تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار مازاد به دانشگاه علوم پزشکی همدان اختصاص داده شده است.
وی افزود: حوزه عمرانی کشور در بخش تملک دارایی، حدود ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه دارد که تنها ۱۰۰ هزار میلیارد آن بین استانها توزیع میشود، بنابراین باید با رایزنی و مذاکره، سهم بیشتری از بودجه ملی برای حل مشکلات استان جذب کنیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش انگیزه و آرامش روانی پرسنل در ارتقای کیفیت خدمات گفت: در آینده نزدیک اتفاقات مثبتی در خصوص نیروهای شرکتی رخ خواهد داد، با تشکیل کارگروههایی، باید ظرفیتهای قانونی بودجه بررسی شود تا از ابزارهایی مانند اوراق و مولدسازی به شکل هدفمند استفاده شود.
صوفی همچنین به فرسودگی ناوگان آمبولانسها، نبود بیمارستان خصوصی مناسب در همدان و نیاز به تعریف خدمات VIP در بیمارستانهای دولتی اشاره کرد و گفت: این اقدامات میتواند از خروج بیماران به سایر شهرها جلوگیری کرده و منجر به درآمدزایی برای استان شود.
نماینده همدان در پایان ضمن اشاره به دریافت اعتباری بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ میلیارد تومان برای ارتقاء هتلینگ بیمارستانها، بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیتهای بلااستفاده تأکید کرد و گفت: باید با پیگیری چارت سازمانی در نهادهای مسئول، مجوزهای لازم را اخذ کنیم تا بتوانیم پاسخگوی حجم بالای مشکلات باشیم.