به گزارش جام جم آنلاین، آنها خواستار آتشبس، پایان سیاست گرسنگی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و پایان دادن به آنچه شدند که به «تلههای مرگ» مرتبط با سازمان آمریکایی به نام بنیاد بشردوستانه غزه معروه شده است.
این سازمان به گفته آنها به بهانه ارائه کمکهای بشردوستانه فعالیت میکند، در حالی که «مرگ میآورد، نه غذا».
آنها خواستار توقف فعالیتهای این بنیاد و اجازه ورود کمکها از طریق سازمانهای بینالمللی و سازمان ملل شدند.
پزشکان آمریکایی که از چندین ایالت آمده بودند، عکسهایی را در دست داشتند که اثرات گرسنگی و قحطی بر کودکان را نشان میداد، اسکلتهایی که به وضوح قابل مشاهده بودند، همراه با بنرهایی که روی آنها نوشته شده بود: «سیاست گرسنگی دادن به غزه را متوقف کنید»، «زنده باد فلسطین»، «قحطی را متوقف کنید» و «نسلکشی در غزه را متوقف کنید».
پزشکان به شدت از موضع ایالات متحده انتقاد کردند و حمایت بیدریغ آن از اسرائیل را «بیتوجهی به قوانین بینالمللی و مانعتراشی عمدی در مسیر ورود غذا و دارو به غزه» دانستند.
آنها همچنین به بمباران بیمارستانها و آمبولانسها اشاره کردند.
شرکتکنندگان از «ناکامی کشورهای عربی در محافظت از غیرنظامیان در غزه» انتقاد کردند.
دکتر «نضال جبور» به العربی الجدید گفت: «پزشکان، پرستاران و کارکنان شوراهای بهداشت آمریکا امروز علیه کارزار نسلکشی که توسط اسرائیل با حمایت آمریکا و همدستی و سکوت کشورهای عربی انجام میشود، تجمع کردهاند. ما پزشک، انسان و آمریکایی هستیم. ما ادامه این قتل عامها و کشتار کودکان، چه از طریق گرسنگی، بمب یا تشنگی، را رد میکنیم.»
دکتر «عماد ابوعرب» که از میشیگان برای شرکت در این گردهمایی آمده بود، گفت: «ما اینجا علیه آنچه برای کودکان و غیرنظامیان در غزه اتفاق میافتد، هستیم.»
دکتر «اشرف ابوالعز»، عضو پزشکان مخالف نسلکشی، به العربی الجدید گفت: «ما اینجا هستیم تا به مبارزه خود علیه نسل کشی در غزه ادامه دهیم. مردم در مقابل چشمان ما از گرسنگی میمیرند و هیچکس اقدامی نمیکند. این یک فاجعه انسانی است که توسط انسان ایجاد شده است، نه توسط زلزله یا بلایای طبیعی.»
ابوالعز از «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، خواست تا حمایت از اسرائیل را متوقف کند، گذرگاهها را برای درمان فلسطینیها باز کند و اجازه ورود غذا و دارو را بدهد و گفت: «هزاران هزار نفر در حال مرگ هستند و پزشکان نمیتوانند آنها را درمان کنند.»
این پزشکان در جریان اعتراض خود در مقابل سفارت مصر، از موضع قاهره در امتناع از ورود کاروانهای بشردوستانه که از سراسر جهان به غزه میآیند نیز انتقاد کردند و خواستار اعمال فشار برای باز کردن گذرگاهها شدند.
در جریان اعتراض در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی نیز آنها شعارهای ضد نسلکشی از جمله «زنده باد فلسطین»، «فلسطین آزاد» و «نسل کشی در غزه را متوقف کنید» سر دادند.
آنها جنایات جنگی اشغالگران، امتناع آن از ورود غذا و دارو به غزه و هدف قرار دادن مداوم کودکان و زنان را که نقض آشکار قوانین بینالمللی است، محکوم کردند.
در پایان این تجمعات، اشرف ابوالعز در سخنرانی خود در مقابل کاخ سفید گفت: «غزه یک مسئله بشردوستانه است. پس از ماهها بمباران، کشتار و محاصره و تخریب بیمارستانها، دانشگاهها، مدارس و خانهها، نزدیک به دو میلیون نفر در شرایط غیرقابل سکونت زندگی میکنند و بیش از ۸۰ درصد آنها از ناامنی غذایی رنج میبرند. به اصطلاح «بنیاد بشردوستانه غزه» کاملاً غیرانسانی است. این بنیاد چیزی جز مرگ و ویرانی به ارمغان نمیآورد و مردم را مانند پرندگان شکار میکند. این یک جنایت جنگی کامل است.»