جام جم آنلاین - خوزستان، آیت خزائی ظهر امروز دوشنبه اظهار کرد: در نقاط مختلف جهان، مردم علاوه بر فعالیتهای تخصصی و حرفهای در زمینه شغلی خود، از تواناییها و ظرفیتهای خود به شکل داوطلبانه و عامالمنفعه برای حل مسائل اجتماعی بهره میگیرند. شبکه ایران یاران جوان استان خوزستان نیز با همین هدف و به عنوان بخشی از ساختار ملی این شبکه، آغاز به فعالیت کرده است.
دبیر شبکه ایران یاران جوان خوزستان افزود: شبکه ایران یاران جوان ساختاری منسجم و ملی است که متشکل از جوانان داوطلب، سازمانهای مردمنهاد (سمنها) و ظرفیتهای مردمی است. این شبکه با هدایت معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با هدف ارائه خدمات امدادی، حمایتی، اجتماعی، فرهنگی و ارتباطی در شرایط خاص کشور از جمله بحرانها، جنگ، بلایای طبیعی و تهدیدات ملی فعالیت میکند.
وی هدف از تشکیل این شبکه را سازماندهی نیروهای داوطلب جوان برای ایفای نقش فعال و مؤثر در شرایط بحرانی، استفاده بهینه از ظرفیت تشکلها و سمنهای جوان در عرصههای مختلف امدادی، حمایتی و اجتماعی، تقویت همدلی ملی و بهرهمندی از روحیه مسئولیتپذیری جوانان در مقابله با تهدیدها و عبور از بحرانها عنوان کرد.
دبیر شبکه ایران یاران جوان خوزستان با اشاره به بحرانخیز بودن این استان، بر لزوم جذب افراد کارآمد و توانمند در این شبکه تأکید کرد و گفت: باید یک نظام سازمانیافته برای استفاده از ظرفیتهای این افراد تشکیل شود تا در زمان بروز بحرانها، امکان واکنش مؤثر و سریع فراهم باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای متعدد استان خوزستان و تجربههای موفق مردم این خطه در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن، خوزستان را الگویی موفق از مشارکت مردمی در شرایط دشوار توصیف کرد و افزود: این شبکه سازمانیافته قطعاً میتواند به بازویی توانمند برای عملکرد موفقتر در زمینه مقابله با بحرانها تبدیل شود.
به گفته خزائی، بسترسازی که شبکه ایران یاران جوان در خوزستان برای جذب و سازماندهی افراد توانمند انجام خواهد داد، در ادامه مسیر، گرهگشای بسیاری از معضلات و چالشهای پیشروی استان خواهد بود.
وی ضمن تاکید بر ثبت نام و مشارکت بیشتر مردم و جوانان خوزستانی در این شبکه خاطرنشان کرد: این شبکه دارای ۱۳ کمیته مختلف در حوزههایی چون سلامت، افکار عمومی، IT، حمایتهای روحی و روانی و... در استان خوزستان است تا جامعهای آماری و منسجم از افراد متخصص را گرد هم آورد. هدف این است که در زمان نیاز، این نیروها راهبر و گرهگشای چالشها و بحرانهای استان باشند.
تشکیل چنین شبکهای، پاسخی راهبردی به نیازهای اجتماعی امروز استانهایی همچون خوزستان است؛ استانی که بارها در برابر بحرانهای طبیعی و اجتماعی ایستاده و اکنون نیازمند ساختارهایی منسجم برای تقویت توان اجتماعی خود در مسیر توسعه و پایداری است. شبکه ایران یاران جوان میتواند به یکی از مهمترین پایگاههای همافزایی مردمی و کنشگری مسئولانه نسل جوان در این مسیر تبدیل شود.
به گزارش جام جم، علاقه مندان میتوانند در قالب محورهای معیشت، امداد و نجات، سلامت، مشاوره و روانشناسی، روابط بین بخشی، مالی و پشتیبانی، جذب و ساماندهی کمکهای مردمی، رسانه و افکار عمومی و خدمات عمومی با مراجعه به وبسایت javanplus.ir عضو شبکه ایران یاران جوان شوند.