معاون وزیر آموزش و پرورش

اطلس فضاهای ورزشی کشور در حال تهیه است

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: اطلس دقیق فضاهای ورزشی آموزش و پرورش برای تمام کشور در دست تهیه است، تا بر اساس آن بتوانیم سرانه افزایش این فضاها را مدیریت و برنامه‌ریزی کنیم.
کد خبر: ۱۵۱۱۰۳۰
اطلس فضاهای ورزشی کشور در حال تهیه است
به گزارش جام جم آنلاین،  محمد جعفری روز یکشنبه در حاشیه دوره آموزشی ارزیابی و پایش مجتمع‌ های آموزشی - ورزشی سراسر کشور افزود: در حال حاضر سرانه فضای ورزشی موجود درون مدرسه‌ای ۳۱ صدم متر مربع است و مکلف هستیم این سرانه را تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور، به یک متر مربع برسانیم.
 
وی با اشاره به طرح تجربه راه‌ اندازی خانه‌های بهداشت روستایی توسط دکتر پزشکیان در زمان وزارت بهداشت، ادامه داد: با الهام از تجارب موفق گذشته و با مشارکت مردم، این اقدام به نتیجه خواهد رسید و از این رو به عنوان مهمترین برنامه‌ این وزارتخانه برای رسیدن به عدالت فضای آموزشی هستیم.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: اگر فقط به اعتبارات دولتی بسنده کنیم این خواست رییس جمهور محقق نخواهد شد و از این رو رویکرد به سمت مشارکت مردمی تغییر یافته است و استانداران باید در کنار استفاده از اعتبارات دولتی با بهره گیری از مولدسازی و استفاده از توان افراد نیک‌اندیش و بهره گیری از ظرفیت های مردمی برای این موضوع اقدام کنند.
 
وی به احداث زمین چمن مصنوعی در روستای «فوشنجان» نیشابور با مشارکت مردمی در کمتر از ۲۴ ساعت، اشاره کرد و افزود: برای این موضوع مردم با بیل، لودر و تراکتور خود به کمک آمدند و نتیجه آن در اختیار فرزندان آن روستا قرار گرفت.
 
جعفری بیان کرد: برای توسعه فضاهای ورزشی باید ضمن مدیریت بهینه حفظ و نگهداری فضاهای ورزشی موجود، باید برای ساماندهی این اماکن ورزشی اقدام کرد و در نهایت با کمک مردمی به سمت عدالت آموزشی حرکت کنیم.
 
به گفته وی، از این رو برای رسیدن به هدف سلامت دانش آموزان در حوزه تربیت بدنی، بر اساس برنامه های بالا دستی که به آن وفادار هستیم، برخی از طرح‌های گذشته حذف، اصلاح و یا تغییر خواهد کرد.
 
وی تاکید کرد: در شرایط موجود، شهر نشینی و زندگی ماشینی باعث شده تا کودکان و نوجوانان با کم تحرکی رو به رو شوند و در زمان اوقات فراغت نیز با سکون همراه شده است که در سلامت جسمی، روحی و روانی آنان تاثیر گذاشته و نشاط و شادابی آنان که هدف ما است، با مشکلاتی رو به رو شود.
 
معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش افزود: توجه به حوزه سلامت و تربیت بدنی منجر به تکامل اجتماعی، جسمانی و روانی دانش آموزان می‌شود تا در کنار امید آفرینی و سلامت محوری از ناهنجارهای اجتماعی در دانش آموزان جلوگیری شود.
 
وی بیان کرد: از این رو موضوع «مدرسه محور» سیاستی است که در معاونت تربیت بدنی و سلامت در نظر گرفته شده تا فعالیت‌ها کیفیت محور باشد.
 
به گفته وی، از سوی دیگر تعمیم و فراگیری ورزش باید مورد توجه باشد؛ فعالیت ها باید بر اساس برنامه، علمی و تخصصی باشد تا عدالت تربیتی در نهایت به نتیجه برسد و منجر به محرومیت زدایی شود.
 
جعفری اظهار کرد: ورزش از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری می‌کند و از این رو وزیر آموزش و پرورش نیز هر هفته با تمام مدیران در سطح کشور برای این موضوع نشست دارند تا در نهایت برای هر استان، یک منطقه تعریف شده دچار تحول شود.
 
وی گفت: مهارت آموزی ورزش از برنامه‌های مهم این وزارتخانه است که بر اساس برنامه هفتم توسعه باید تقویت و به نتیجه برسد.
 
آخرین وضعیت ساخت ۵۰ زمین چمن مصنوعی در خراسان رضوی
 
معاون وزیر آموزش و پروش در پاسخ به قول فراهم کردن ساخت ۵۰ زمین چمن مصنوعی در استان خراسان رضوی از سوی وزیر آموزش و پرورش گفت: تاکنون ۲ هزار و ۸۶۲ فضای ورزشی در بخش میدان همدلی شامل؛ زمین چمن مصنوعی، سالن‌های ورزشی و کفپوش‌ها در مدارس سراسر کشور احداث یا بهسازی شده است.
 
وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی، تمامی این طرح‌ها تا هفته تربیت‌بدنی و در بازه ۲۶ مهر تا ۲ آبان افتتاح خواهند شد. ‌بر این اساس باید بر اساس تفاهم نامه سال گذشته موضوع اهدای ۵۰ زمین چمن مصنوعی که وزیر آموزش و پرورش قول آن را داده اند، اقدام می شد و مابقی آن در تفاهم‌نامه سال جاری پیگیری خواهد شد.
 
جعفری در خصوص برنامه ریزی برای افزایش تاب آوری دانش آموزان در مواقع بحران و کاهش استرس و افزایش نشاط و شادابی آنان نیز اظهار کرد: برنامه ای با عنوان «میدان پویا» در پنج بخش مختلف و در یک فضای تعاملی، رقابتی و سلامت محور برای دانش آموزان و خانواده آنان با مشارکت کمیته ای مختلف و حمایت از سوی ارگان های مختلف در فصل تابستان طراحی شده است.
 
به گفته وی، در این خصوص حمایت ارگان هایی همچون وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون ورزش های همگانی، فدراسیون ورزشهای روستایی و عشایری، وزارت بهداشت، سازمان محیط زیست و هلال احمر مورد تاکید است.
 
وی خاطر نشان کرد: در شهر پویا با هدف برگزاری رویدادهای ورزشی همگانی در ۳۲ مرکز استان و مشارکت نهادهای مردمی، همچون وزارت ورزش و جوانان، خانواده پویا برای ترویج ورزش خانوادگی همچون برنامه‌هایی «پدر-پسری و مادر-دختری» در راستای ارتقای سواد سلامت و سبک زندگی فعال طراحی شده است.
 
معاون وزیر آموزش و پروش ادامه داد: در بخش دانش‌آموز پویا، ارزیابی مهارت‌های ورزشی دانش‌آموزان بر اساس بخشنامه‌های ابلاغی و اعطای گواهینامه‌های معتبر و همکاری با هلال احمر برای آموزش مهارت‌های امدادی در شرایط بحران‌ در نظر گرفته شده است.
 
جعفری تصریح کرد: در رویداد پویا به دنبال برگزاری مسابقات ورزشی بین ۲۲ هزار کانون ورزشی درون و برون مدرسه‌ای در سطح کشور هستیم و در برنامه غیر حضور ی خانه پویا، تولید و انتشار محتوای آموزشی در شبکه شاد و برگزاری چالش‌های حرکتی و سلامت‌محور برای پوشش حداکثری دانش‌آموزان و خانواده‌ها دنبال می‌شود.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰