آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

این روزها که تا سال نو زمان زیادی باقی نمانده، یکی از کارهای برخی خانمها پیدا کردن دستور پخت و طرز تهیه انواعی از شیرینی برای عید و پذیرایی از مهمانانشان با شیرینیهای خانگی است. یکی از شیرینیهای پیشنهادی سرآشپز ما برای این روزها، شیرینی «بادامی شکلاتی» است که طعم و مزه‌ای خوش دارد.
کد خبر: ۵۴۴۹۶۸

برای تهیه شیرینی شکلاتی ابتدا مواد آن را آماده کنید.

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانه سرخالی

نمک:1,8 قاشق چایخوری

آب گرم: 2 قاشق سوپخوری

ماست رقیق: 2 قاشق سوپخوری

پودر کاکائو:1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ:2 عدد

کره:1,2 پیمانه

هل (آسیاب شده):1,2 پیمانه

وانیل شکری: 1,4 قاشق چایخوری

بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

جوش شیرین:  1,2 قاشق چایخوری

خلال بادام: 1,2 پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده، پودر شکر و کره را مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا لطیف گردد. تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده، بزنید تا کرم‌رنگ و کشدار شود. کاکائو را به آب اضافه نموده و به همراه ماست به مایه بالا اضافه کنید. سپس آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط و الک نموده و به تدریج به مایه اضافه نمائید  و در آخر بادام را اضافه نموده و همه را با هم مخلوط کنید. خمیر را با طبقه وسط فر به مدت 12 الی 15 دقیقه بگذارید بماند تا شیرینی ها بپزد. سپس سینی را از  فر بیرون آورده و بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.

منبع: جدیدترین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها