آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

آموزش شیرینی‌پزی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

جام جم سرا: مواد لازم- تخم‌مرغ: ۲ عدد، کشمش: نصف لیوان، پودر قند: نصف لیوان، وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری، رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری، کره یا روغن جامد: نصف لیوان، آرد: یک لیوان.
کد خبر: ۷۶۹۹۰۰

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی خانگی کشمشی ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را بزنید تا کاملا پف کرده و از ظرف نریزد. پودر قند و کره را هم در ظرفی بریزید و آنقدر بزنید که کرم رنگ شود. زرده‌ها و وانیل و رنده پوست پرتقال را هم به آن اضافه و مخلوط کنید.

آرد را کم‌کم بریزید و آرام هم بزنید. کشمش را به مواد افزوده و با لیسک یا قاشق به آرامی سفیده تخم‌مرغ را اضافه کرده و از یک جهت دورانی مخلوط کنید. فر را از قبل گرم و سینی آن را کمی چرب کنید و از مواد آماده شده با رعایت فاصله، روی سینی فر بریزید و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس بیرون آورید. پس از خنک شدن شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید و در ظرف دردار بچینید تا خیلی خشک نشوند. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها