یه کیک خوشمزه و فوق العاده با طعم بستنی

طرز تهیه کیک بستنی خانگی

کیک بستنی ساده یکی از انواع کیک بستنیه که خیلی راحت آماده میشه و طعم بی نظیری داره. توی این دستور شما میتونین هر مقداری که دوست دارین مواد اولیه رو کم یا زیاد کنین.
کد خبر: ۱۲۹۴۳۲۳

طرز تهیه کیک بستنی خانگیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

  • کیک ساده یا شکلاتی
  • بستنی با طعم دلخواه
  • خامه یا باتر کریم برای تزیین

 

 

طرز تهیه کیک بستنی خانگی

  • مرحله اول:

    ابتدا دو لایه کیک با طعم دلخواه بپزید. میتوانید از کیک وانیلی ساده استفاده کنید یا کیک شکلاتی یا حتی انواع طعم های ترکیبی کیک. تنها نکته مهم در این مرحله این است که هر دو لایه کیک باید ابعادی یکسان داشته باشند. اجازه دهید کیک ها به طور کامل خنک شوند.

  • مرحله دوم:

    کف قالب کیک، کاغذ روغنی پهن کنید. یک لایه کیک را درون قالب و روی آن قرار دهید. کاغذ روغنی مانع از چسبیدن کیک به قالب خواهد شد.

  • مرحله سوم:

    در این مرحله از تهیه کیک بستنی ساده باید بستنی نرم شده را به کمک قاشق روی کیک پخش کنید. قاشق کوچک باعث می شود راحت تر این کار را انجام دهید. به آرامی بستنی را در تمام سطح کیک قرار دهید.

مرحله چهارم:

وقتی سطح کیک به طور کامل با بستنی پوشانده شد، لایه دوم کیک را روی بستنی و در قالب قرار دهید و محکم آن را فشار دهید. قالب کیک را به مدت حداقل 3 الی 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا یخ ببندد.

 

مرحله پنجم:

وقتی کیک به طور کامل منجمد شد، آن را از فریزر خارج کنید. به کمک یک چاقو لبه های کیک بستنی ساده را از قالب جدا کرده و آن را در یک بشقاب برگردانید. حالا با احتیاط کاغذروغنی را از کیک جدا کنید.

مرحله ششم:

باتر کریم و خامه فرم گرفته هر دو گزینه های خوبی برای تزیین کیک بستنی هستند. باتر کریم بعد از فریز شدن کمی سفت خواهد شد. اما خامه فرم گرفته هم چنان نرم باقی می ماند. به انتخاب خودتان تزیین کیک را انجام دهید. در کناره های کیک کمی خامه یا باتر کریم قرار داده و به کمک یک چاقو یا کاردک آن را در لبه های کیک پخش کنید.

مرحله هفتم:

پس از پخش کردن خامه روی کیک، تزیینات دلخواه دیگری به آن اضافه کنید. حالا به مدت یک الی دو ساعت دیگر آن را در فریزر قرار دهید.

 

مرحله هفتم:

پس از پخش کردن خامه روی کیک، تزیینات دلخواه دیگری به آن اضافه کنید. حالا به مدت یک الی دو ساعت دیگر آن را در فریزر قرار دهید.

مرحله آخر:

برای سرو و برش کیک بستنی ساده باید از یک چاقوی تیز کمک بگیرید. چاقو را قبل از استفاده در آب گرم قرار دهید و سپس کیک را برش داده و سرو کنید. نوش جان.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها