بررسی اپلیکیشن گپ؛

پیام رسانی برای ایرانیان

دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی با اشاره به اینکه خدمات کاربردی حتما باید ملی باشند، از جایگزینی پیام رسان‌های خارجی با پیام رسان‌های داخلی در سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۹۹۹۱۹۶
پیام رسان های خارجی فقط یکسال دیگر مهمان کاربران ایرانی هستند

به گزارش جام‌جم آنلاین به نقل از کلیک، سید ابوالحسن فیروزآبادی (دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی) در مراسم افتتاح فاز دوم شبکه ملی اطلاعات این موضوع را بیان کرد که شبکه ملی اطلاعات بر پایه اصول انقلاب در حال شکل‌گیری است، وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری همواره بر راه‌اندازی شبکه ملی و داشتن شبکه ای با مدیریت پایدار و زیرساخت و امنیت ایرانی تاکید داشتند و این مسئله نیز از مصوبات و اهداف مرکز ملی فضای مجازی است.

فیروزآبادی از شبکه ملی اطلاعات به عنوان موفق‌ترین دستاورد دولت یازدهم نامبرد و افزود: نظام‌هایی که در شبکه ملی اطلاعات پیگیری می‌شود همگی بحث خودگردانی مدیریت، خودمختاری در طراحی فنی، حکمرانی در شبکه، توسعه در بلوغ شبکه، بومی سازی فناوری، داشتن رصد متمرکز، شبکه‌های مستقل انحصاری و مدیریت و مهندسی ترافیک داخلی به نحوی که شبکه در هر شرایط خاص کشور به کار خود ادامه دهد، می‌باشند.

دبیر شورای عالی و رییس مرکز ملی فضای مجازی با بیان این مطلب که خدمات کاربردی حتما باید ملی باشند، گفت: در راستای شبکه ملی اطلاعات، خدماتی از جمله ایمیل، نرم افزارهای پیام رسان‌ها و موتورهای جستجوگر باید ملی باشند. بنابراین انتظار داریم طی مدت یک سال آینده پیام رسان‌های داخلی جایگزین نرم افزارهای پیام رسان‌ خارجی شوند.

فیروزآبادی در ادامه با اشاره به الزام ارائه خدمات سلامت در شبکه ملی اطلاعات بیان کرد: هم اکنون در اکثر کشورها بدون الزامات فرهنگی کشور ما، نظام سلامت شبکه وجود دارد، بنابراین در کشور ما نیز نباید تمام شهروندان از یک نوع شبکه و اینترنت استفاده نمایند و باید برای طبقات خاص و سنین خاص خدمات مناسبی ارائه دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۸
سیدرضا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
زمانی داشتن دوربین دو چشمی، دوربین عكاسی، دوربین فیلمبرداری، ویدئو، ماهواره و... جرم بود و مجرم تبعات سختی را تحمل می‌كرد. محدود كردن شبكه‌های اطلاع‌رسانی، پیام‌رسان‌ها، اینترنت و... با روح جهانی شدن كشور و دهكده‌ی جهانی تبعات سنگینی دارد چنانكه پیشرفت علمی كشور در سال‌های اخیر مدیون وجود اینترنت است. هر نسلی را فرصتی است و فرصت نسل امروز اینترنت است.
مقامات و مسؤولین بایستی ده‌ها قدم از سیل ویرانگر جلو باشند. راهبند ساختن برای سیل معقولانه نیست چون هر لحظه این سد شكستنی است.
معصومه یعقوبلو
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
دیوار كشیدن دور خودمان شاید امنیت‌مان را تأمین كند ولی ما را از داشتن شهامت دور می‌كند.
معصومه یعقوبلو
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
دیوار كشیدن دور خودمان شاید امنیت‌مان را تأمین كند ولی ما را از داشتن شهامت دور می‌كند.
نیما هاشمی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
شجاعت عقاب از بلندپروازی اوست. عقاب از آن بالا همه چیز را ریز می‌بیند. بال‌های ما را كوتاه نكنید. مرغ را بخاطر آنكه پرواز نمی‌كند بخاطر گوشت آن پرورش می‌دهند.
ناهید
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
ما در انتخابات شركت می‌كنیم كه رئیس جمهور تعیین كنیم. چرا نباید رئیس شورای عالی فضای مجازی را خودمان انتخاب كنیم؟
نوید
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
اگر در حیاط خانه‌مان درخت می‌كاریم دلیل نمی‌شود كه جنگل را قلع و قمع كنیم.
نیكو
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
تكنولوژی مثل هوا سیّال است. برای مقابله با تكنولوژی جهانی باید در ماوراء الطبیعه بود. كاری نكنیم كه فقط هزینه كرده باشیم.
حجّت نوروزی
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۹
۰
۰
یعنی واقعاً كه...

نیازمندی ها