دانشمندان آغاز روند ضعف و پیری انسان را ۳۹ سالگی دانستند.
کد خبر: ۷۴۷۳۵۳
۳۹ سالگی، سرآغاز پیری است

به نوشته روزنامه روسی «پراودا»،‌ دانشمندان آمریکایی به واقعیت غم انگیزی دست یافتند و آن این که بدن انسان نه آنچنان که قبلاً تصور می شد از سن 50 سالگی،‌ بلکه از 39 سالگی رو به پیری می گذارد.

پژوهشگران علت این امر را این می دانند که اوایل چهل سالگی تولید موادی که مسئول وضعیت طبیعی سلول های عصبی هستند یعنی «میلین ها»، کند می شود.

نتیجه آزمایش های دانشمندان نشان می دهد از 39 سالگی به بعد انسان دچار تشتت افکار و ضعف حافظه می شود و سیستم های عضلانی و قلبی-عروقی او بد کار می کنند.

به گفته دانشمندان، این روند ربطی به نوع زندگی و فعالیت آدم و علائم جنسیتی و وزن ندارد.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
پیمان
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
۰
۰
به نظر من چاپ و انتشار یك یافته علمی كه قطعاً جای بحث و شرح وتفصیل زیادی دارد به عنوان یك خبر در نشریه یا سایتی كه خواننده گان آن اقشار مختلف مردم هستند صحیح نیست زیرا در خیلی افراد ممكن است ایجاد سوئ تفاهم كند. تغییر جزئی در میلین رشته های عصبی را خیلی ها ممكن است با پوك شدن مغز، خرفت شدن و امثال این واژه ها برداشت كنند كه صحیح نیست. پیچیدگی و فعالیت مغز در سنین بالا (تا نزدیك 60 سالگی) حفظ می شود. بسیاری از دانشمندان، مخترعین و بزرگان علمی و ادبی در این سن شكوفا شده اند. (انیشتین، گراهام بل، ادیسون، ابو علی سینا، سعدی، حافظ ، مولوی، شمس....) .

نیازمندی ها