طرز تهیه: ابتدا گلابی را با آب پرتقال در یک ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا پخته شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شده و با مار مالاد توت فرنگی یا تمشک مخلوط کنید.
در این مرحله، جو پرک، گردو، بادام و فندق را یا روی سینی فر یا در ظرفی بریزید و با حرارت ملایم آنها را برشته کنید و بگذارید تا سرد شود. در یک گیلاس مقداری از مخلوط گلابی و مارمالاد تمشک را بریزید. بعد روی آن ماست چکیده ریخته و بقیه گیلاس را با جو و مغزهای برشته شده پر کنید و با یک عدد توت فرنگی یا تمشک و برگ ریحان یا نعنا تزئین و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی«جام جم» با جواد محقق، نویسنده، شاعر و معلم باسابقه
دشمن چگونه سعی در عرفیسازی بیحجابی در جامعه دارد؟
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد