چربی اشباع و اسیدهای چرب استفاده شده در سوسیس و کالباس از نوع ترانس، خطرناک و بسیار مضر است.
کد خبر: ۷۱۸۴۹۲
مصرف سوسیس و کالباس بسیار خطرناک است

عضو انجمن تغذیه ایران روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سوسیس و کالباس جزء مواد غذایی فراوری شده به شمار می رود و گوشت فرآوری شده نیز هر گوشتی است که با دودی شدن، نمک سود کردن و اضافه کردن مواد شیمیایی خاص و مواد نگه دارنده تهیه می شوند.

پروین افشار یادآور شد: مقدار نمک استفاده شده در این نوع فرآورده ها بسیار بالا بوده و مصرف مداوم آن عوارض نامطلوبی به دنبال دارد.

افشار تصریح کرد: مصرف مستمر سوسیس و کالباس به بیماریهای قلبی و عروقی، کلیوی، پوکی استخوان و سرطان منجر می شود.

وی بااشاره به اینکه موضوع مهم درفرآوری و تهیه این نوع محصولات استفاده از مواد نگهدارنده مانند نیتریت و نتیرات است ادامه داد: این نوع ترکیبات شیمیایی برای سلامتی بسیار مضر بوده و مصرف آن از طریق مواد غذایی ابتلا به انوع سرطانها را به دنبال دارد.

این کارشناس تغذیه مرکز آموزشی درمانی و فوق تخصصی آیت الله موسوی زنجان گفت: مصرف زیاد این نوع محصولات موجب بیماریهای پوستی و ژنتیکی نیز می شود و ممکن است در مواردی کهیر ایجاد کند؛ و تشدید کننده برخی بیماری های پوستی از جمله خارش و یا بیماری های حاد پوستی است.

وی یادآورشد: سوسیس و کالباس در زمان حاضر و با توجه به شرایط زندگی مردم و کم بودن فرصت زنان شاغل برای پخت و پز غذا در منزل بیش از گذشته مورد استفاده قرار می گیرد.

افشار خاطرنشان کرد: تمایل مردم نیز در مقایسه با گذشته نسبت به مصرف غذاهای آماده بیشتر شده و آنچه در موضوع تغذیه سالم باید به آن توجه ویژه ای شود مضرات مصرف زیاد سوسیس و کالباس و عوارض ناشی از آن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
بی نام
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۷
۰
۰
پس چرا از تولیدشان جلوگیری نمیشه

نیازمندی ها