پلو بخارا را برخی غذایی ایرانی می‌دانند و گاهی حتی به اسم پلو رنگی یا پلو لایه از آن نام می‌برند، بعضی هم آن را یک غذای سنتی ازبکی محسوب می‌کنند اما بعضی از غذاهای ازبکی و تاجیکی با غذاهای برخی دیگر از کشورهای همجوار آنها بسیار مشابه همند و چه آن را ایرانی بدانیم چه ازبکی، غذای خوشمزه‌ای است. طرز تهیه آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۵۹۸۷۸۱

مواد اولیه (برای ۶ نفر):

* برنج: یک کیلوگرم
*گوشت گوسفندی:    ۵۰۰ گرم
*روغن حیوانی:   ۲۵۰ گرم
*کشمش پلویی:         ۱۵۰ گرم
*هویج خلالی خرد شده:  ۵۰۰ گرم
*پیاز:    چهار عدد
*نمک:    یک قاشق چایخوری
*ادویه:   یک قاشق چایخوری
*فلفل سیاه:   نصف قاشق  چـایخوری
*محلول زعفران:   دو قاشق سوپخوری

 طرز تهیه:

برنج را شسته و به ازای هر پیمانه برنج یک قاشق چایخوری نمک به آن افزوده، روی برنج آب ریخته و آن را به مدت پنج الی شش ساعت خیس می‌کنیم.

کشمش‌ها را پاک کرده، شسته و کنار می‌گذاریم. پیازها را خرد کرده و به همراه روغن تفت داده تا پیازها سبک شوند، سپس گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد نموده و به پیاز اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و آب گوشت کشیده شود.

ادویه و فلفل را می‌افزاییم. هویج را نیز اضافه نموده و تفت می‌دهیم.

دو پیمانه آب به مواد افزوده و اجازه می‌دهیم تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود، سپس نمک آن را می‌افزاییم.

برنج را آبکش کرده، مواد را لابه‌لای برنج ریخته و دم می‌کنیم. کشمش را نیز سرخ کرده و همراه با برنج و زعفران سرو می‌نماییم.

 نکته

می‌توان ته‌دیگ دلخواه برای این برنج انتخاب نمود و از مواد میانی هم نگه داشت و روی برنج را با آنها تزئین کرد.
>> آشپزی ما

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها