سس ساتی نوعی سس آسیایی با طعم بادام زمینی است که به همبرگر مرغ ما طعم بسیار خوشمزه‌ای می‌دهد.
کد خبر: ۵۸۸۰۴۳

مواد لازم (برای ۴ نفر)


شیر نارگیل: ۲۷۰ میلی گرم
کره بادام زمینی: نصف فنجان (۱۴۰ گرم)
شکر قهوه‌ای: ۴۰ گرم
سیر خرد شده: ۴ حبه
سس فلفل شیرین: ۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
مرغ قیمه: ۴۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده: ۱ عدد
پودر سوخاری: یک سوم فنجان
گشنیز خرد شده: یک چهارم فنجان (به علاوه برگ اضافی برای چاشنی)
روغن آفتابگردان: به مقدار لازم برای سرخ کردن
نان همبرگر تازه: ۴ عدد (که از همدیگر جدا شده باشند)
کاهو، گوجه فرنگی قطعه قطعه، پیاز قرمز قطعه قطعه و فلفل قرمز ریز خرد شده برای تزئین


طرز تهیه


۱ – برای تهیه سس ساتی ابتدا شیر نارگیل، کره بادام زمینی، شکر، سیر، فلفل شیرین، زنجبیل و سس سویا را در یک قابلمه ریخته و با حرارت کم آن‌ها را به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا کره کاملا ذوب شود. سپس مواد را به مدت ۵ دقیقه به صورت آب پزی ملایم* بپزید تا کاملا غلیظ شود. سپس مواد را کنار گذاشته تا سرد شود.
۲ – حالا مرغ قیمه، پودر سوخاری، گشنیز خرد شده و یک دوم فنجان سس ساتی را در یک کاسه ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس مواد را به چهار قسمت تقسیم کنید و مانند همبرگر درست کنید و به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید سرد شود. حالا کمی روغن در یک تابه ریخته و هر طرف این مواد را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه سرخ کنید.
۳ – روی یک نان همبرگر به ترتیب کاهو، گوجه، همبرگر مرغ، سس ساتی باقی مانده، پیاز خرد شده و برگ گشنیز را قرار دهید و میل کنید.

 

* توجه: آبپزی ملایم یکی از روش‌های آرامپزی است. در آبپزی ملایم، غذا  یا هر مایع دیگری مثل شیر را زیر نقطه جوش آب (یعنی ۱۰۰ سانتی گراد) به صورت ملایم در حالت تقریبا نیمه جوش نگاه می‌دارند تا نهایتا پخته شود. دمای مایع نباید به حالتی برسد که تولید حباب بخار نماید. به عنوان مثال انواع خورش را برای بهتر جا افتادن و کامل پختن بااین شیوه تهیه می‌کنند.

>> فور آل

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها