آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

جام جم سرا- مواد لازم: برنج: 3 پیمانه، جوانه ماش: 400 گرم، سینه مرغ (به صورت خلالی خردشده)، فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: از هر کدام نصف پیمانه، قارچ: 6 یا 7 عدد، نخود سبز و ذرت: از هر کدام یک فنجان، سس سویا: نصف فنجان، روغن، نمک، فلفل و زعفران آب‌کرده: به میزان لازم، پیاز سرخ‌شده: 4 قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۸۰۳۰۶۷
طرز تهیه پلو چینی


طرز تهیه:

ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و در یک تابه ریخته، سرخ کنید.
به ترتیب، اول گوشت خردشده مرغ را بیافزایید و تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای، قارچ، نخودفرنگی پخته‌شده، ذرت، فلفل سیاه، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کرده، تفت دهید.
در آخرین مرحله، جوانه را هم اضافه کنید و سریع شعله را خاموش کنید.
برای ته‌دیگ این پلو، سیب‌زمینی را حلقه کنید و با مقداری روغن و زردچوبه کف قابلمه مناسبی بچینید و بعد برنج را با کفگیر روی سیب‌زمینی بریزید و از مواد تفت داده شده، لابه‌لای برنج بریزید و سس سویا را نیز کم‌کم روی مواد و پلو ریخته و به همین ترتیب همه برنج و مواد را درون قابلمه بریزید.
در آخر، کره را آب کرده، روی برنج ریخته، پلو را دم کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها