جام جم سرا- مواد لازم: آب: ۲ پیمانه، گلاب: یک فنجان سر خالی، نشاسته مرغوب: ۲۵۰ گرم.
کد خبر: ۸۰۰۹۹۱
طرز تهیه «فالوده رشته‌ای» در خانه

طرز تهیه: ‌

ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود.
آن را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا پخته شود.
گلاب را به آن اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید.
تقریبا ۲۰ دقیقه طول می‌کشد تا نشاسته کاملا سفت و کشدار شود. پس از این مدت و کشدار شدن نشاسته، آن را به صورت یک گلوله کف ظرف جمع کنید.
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشته‌ها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست‌ هم بزنید تا رشته‌ها به صورت یخی در آیند.
در انتها فالوده را در ظرف‌های مخصوص فالوده‌خوری بریزید و با مقداری شربت آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و نوش جان کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
نرم افزار موبایل
-
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۳/۱۱
۰
۰
خیلی با مغازه فرق میكنه بیریخت میشه
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۷
۰
۰
سلام رشته های آماده رو چطوری فالودی میكنن
حسین
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۰۸
سلام ما داخل قم تولید كننده رشته فالوده هستیم
سروش
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۱/۱۲
تو قزوین دارین كارگاه رشته
محمد
-
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
۰
۱
با سلام ، احتراما" بسیار عالی بود ، آموزش فالوده را در صدا و سیما پخش شده بود و برای رشته كردن نشاسته ها دستگاهی مخصوص را بهمراه آورده بودند و این سوال برای خیلی از خانواده ها مطرح شده بود كه اگر دستگاه را نداشته باشیم چه باید كرد ؟
متشكرم - موفق باشید
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
اصلنم خوب نبود
میلاد
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۰۳
۰
۰
تاحالا چندجا رفتم همتون دقیقا همین مطلب رو گذاشته بودید واقعا كه

نیازمندی ها