طرز تهیه:
در یک غذاساز یا با یک همزن، شکر، کره و شیر را ترکیب کنید.
از مواد توپک هایی کمی بزرگتر از گیلاس یا آلبالویی که دارید جدا کنید و با استفاده از انگشتانتان آن را صاف کنید و به دور میوه بکشید و حالت دهید.
میوه ها را با کمک ساقه بردارید و در سینی که کف آنرا کاغذ کشیده اید قرار دهید.
سینی را بپوشانید و 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
چیپس های شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروفر ذوب کنید.
حالا میوه ها را از یخچال بیرون آورید و با کمک ساقه کل میوه را در شکلات فروببرید و خارج کنید.
میوه ها را کمی در یخچال نگه دارید تا قسمت شکلاتی آنها سفت شود سپس می توانید با قراردادن در ظرف در دار آنها را به مدت طولانی نگه داری نمایید.
(تک آشپز)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم