• 0 0
  • 0

نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران برگزار می‌شود

دوشنبه 5 آبان 1393 ساعت 13:15
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با حضور چهره هایی از امریکا و اروپا 9 تا 12 آذر ماه امسال در محل پژوهشگاه نیروی تهران برگزار می‌شود.

به گزارش جام جم آنلاین دکتر مجید حاجی فرجی افزود: هدف از برپایی این کنگره، تبادل اطلاعات و دانش تخصصی حوزه های مختلف تغذیه و بررسی چالش های موجود این حوزه به منظور دستیابی به راهکارهای عملی است.

وی با اشاره به اینکه شعار این کنگره " علوم تغذیه، چشم اندازهای نوین و نقش های تازه " است، خاطر نشان ساخت: به دلیل نو بودن، این موضوع به عنوان محور کنگره امسال انتخاب شده است که هدف آن ارایه اطلاعات روز به منظور تعیین راهکارها در حوزه غذا و تغذیه است.

رییس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: همچنین با توجه به اهمیت ظرفیت سازی در حوزه غذا و تغذیه، این موضوع به عنوان یکی از محورهای نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه انتخاب شده است.

وی یادآور شد: امنیت غذا و تغذیه از دیگر محورهای این کنگره را تشکیل می دهد.
دکتر حاجی فرجی افزود: تغذیه بالینی و رژیم درمانی و نقش آن در کنترل بیماری ها به ویژه سرطان ها، چاقی، دیابت، بیماری های قلب و عروق، گوارش، کلیوی به عنوان محور دیگر این کنگره انتخاب شده است که با توجه به اینکه مخاطبان این کنگره را به غیر از متخصصان و کارشناسان حوزه تغذیه، پزشکان گروه های مختلف پزشکی و پیراپزشکان تشکیل می دهند، پیش بینی می شود از این کنگره استقبال مناسبی به عمل آید.

وی با اشاره به اینکه طی سال های اخیر " دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی" با همکاری معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، انستیتو تغذیه، سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی، وزارت جهاد کشاورزی و سایر سازمان های ذی ربط تشکیل شده که هدف آن بررسی و سیاست گذاری ها در حوزه غذا و تغذیه و ارایه برنامه ها، استراتژی ها و راهکارهایی متناسب با برنامه پنج ساله توسعه بوده است، تصریح کرد: به دلیل اهمیت موضوع امنیت غذا و تغذیه این موضوع در ابلاغیه اجرایی از سوی مقام معظم رهبری نیز تاکید شده است. در همین راستا ، ایمنی غذا و نانو تکنولوژی نیز از جمله موارد سیاستگذاری های غذا و تغذیه انتخاب شده و قرار است در برخی از سمپوزیوم های این کنگره پیرامون آن بحث و تبادل نظر شود.

دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران گفت: " ژنومیکس تغذیه " از دیگر مباحث جدیدی است که در آن بحث ژن و ژنوم در تغذیه را بررسی می کند که با توجه به اینکه جزو مباحث نوین و به روز دنیاست، جزو محورهای این کنگره نیز قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در این کنگره که امسال با همکاری و حمایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن تغذیه ایران برگزار می شود، خانم دکتر میدانی رییس انجمن تغذیه امریکا و رییس مرکز تحقیقات سالمندی به عنوان سخنران کلیدی حضور دارد.

دکتر حاجی فرجی، همچنین از خانم " گایسلر " از انگلستان که رییس اتحادیه انجمن های تغذیه دنیا (IUNS) و از چهره های مطرح تغذیه در دنیاست به عنوان دیگر میهمان این کنگره بین المللی نام برد.

وی گفت: در این کنگره که میهمانانی از ایرلند جنوبی، کانادا، هلند و اکراین نیز حضور دارند، 15 سمپوزیوم با موضوعات راهنماهای تغذیه ای و تغذیه پایدار، سواد و فرهنگ تغذیه، ایمنی غذا و سلامت جامعه، تغذیه از سلول تا جامعه (اپی ژنتیک)، پیشگیری از کوتاه قدی، برنامه های جامع محور برای پیشگیری از چاقی ، پارامترهای بیو شیمیایی پاسخ دهنده به مداخلات تغذیه ای، امنیت غذایی و چاقی در طول چرخه زندگی ، سندرم متابولیک و دیابت، تغذیه ورزشی و رژیم های غذایی بر پایه نانو تکنولوژی و سلامت جامعه و در نهایت تغذیه و ناباروری برگزار خواهد شد و در بخش سخنرانی های علمی تعداد 18سخنران مدعو و تعداد زیادی سخنران که مقالات آنها در مرحله داوری تائید شده حضور خواهند داشت.
رییس انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور از برپایی 12 میز گرد همزمان با برپایی این کنگره خبر داد و اظهار داشت : تجهیزات و دستگاههای کمک لاغری وسایز ، برنامه های ملی غنی سازی مواد غذایی، پوشش بیمه ای و استاندارد سازی خدمات مشاوره تغذیه ، مکمل های غذایی، سند ملی غذا و تغذیه و امنیت غذایی، تغییرات الگوهای غذایی و بیماری ها به ویژه بیماری کبد چرب ، برنامه ها و سیاست های تغذیه ای در راستای نیازهای جامعه ، تغییرات آب و هوایی و آثار آن روی غذا و سلامت جامعه و اخلاق در تحقیقات تغذیه ای برپا می شود.

وی افزود: همزمان با برپایی این کنگره، 14 کارگاه تخصصی با موضوعات رهبری غذا و تغذیه، مدیریت سو ء تغذیه متوسط تا شدید در کودکان، حمایت های تغذیه ای درICU، کنترل وزن ورزشکاران، ارزیابی ترکیبات بدن با استفاده از دستگاه و تجهیزات، مدیریت چاقی در کودکان بزرگسالان، تغذیه و رژیم درمانی در دیابت، مدیریت غذا و ارزشیابی خطرات تغذیه ای (ایمنی غذا)، روش های تجربی و تفسیر یافته ها در تحقیقات تکنولوژی غذا و الگو های غذایی و ابزار، بررسی و اجرا خواهد شد.

همزمان با برپایی این کنگره نمایشگاه محصولات و صنایع غذایی برپا می شود که در آن جدیدترین دستاورد های این حوزه ارایه می شود.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می توانند به پایگاه اینترنتی www.irannutrition2014.ir مراجعه کنند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1697217485479160818
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی: