رییس اداره مهندسی ترافیکی راهور تهران بزرگ اعلام کرد:

819 کشته نتیجه حوادث رانندگی سال 91 پایتخت

رییس اداره مهندسی ترافیکی راهور تهران بزرگ گفت: در سال 91 در حوزه سرزمینی تهران بزرگ ، 819نفر در اثر حوادث رانندگی و ترافیکی کشته و بیش از 25 هزار نفر دیگر نیز مجروح و مصدوم شدند.
کد خبر: ۶۱۷۷۷۶
819 کشته نتیجه حوادث رانندگی سال 91 پایتخت

سرهنگ مراد مرادی امروز پنجشنبه در نخستین همایش اورژانس هوایی با هدف امداد رسانی به مجروحان حوادث جاده ای و ترافیکی گفت: حوادث جاده ای و ترافیکی در ایران دومین علت مرگ و میر است.

وی افزود: سالانه بیش از 20 هزار ایرانی در جریان وقوع حوادث رانندگی و ترافیکی در جاده ها و مسیر های مواصلاتی سراسر کشور کشته می شوند که نیاز به امداد رسانی و انتقال سریع مصدومان این گونه حوادث بیش از پیش احساس می شود.در طول یکسال، حداقل حدود 28 هزار میلیارد تومان زیان ناشی از تصادفات رانندگی و ترافیکی به کشور تحمیل می شود.

رییس اداره مهندسی ترافیکی راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اظهار کرد: در سال 91 به ازای هر صد هزار نفر جمعیت در کشور 26.6 نفر در کشور در اثر وقوع تصادف رانندگی و ترافیکی کشته شده اند.همچنین در سال 91 به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه 9 نفر کشته شدند.

این مقام مسوول در راهور تهران بزرگ افزود: تعداد کشته شدگان تصادفات در کلانشهر تهران در مقایسه با شاخص استاندارد جهانی به ازای 10 هزار خودرو 1.45 در سال 90 و 1.24 نفر در سال 91 ارزیابی و گزارش شده است.

سرهنگ مرادی خاطرنشان کرد: در سال 91، 49.6 درصد عابرین پیاده، 27.9 درصد موتور سیکلت سواران و 22.5 درصد رانندگان و سرنشینان خودروها سهم کشته شدگان تصادفات در تهران را به خود اختصاص داده اند.

وی گفت: آمار متوفیان در تصادفات فوتی شهر تهران بزرگ، بر اساس اعلام پزشکی قانونی 906 نفر در سال 90 و در سال 91 نیز 819 نفر گزارش شده است که این تعداد نسبت به سال قبل 87 نفر کاهش داشته است.

رییس اداره مهندسی ترافیکی راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: بین 50 تا 60 درصد کشته شدگان حوادث رانندگی و ترافیکی در حین انتقال به مراکز درمانی و یا در بیمارستان فوت کرده اند.

سرهنگ مرادی خاطرنشان کرد: در دنیا زمان طلایی برای رسیدن به صحنه تصادفات رانندگی و ترافیکی برابر استانداردهای جهانی کمتر از 10 دقیقه است که این زمان در ایران در زمان خلوت بودن خیابان ها و نبود ترافیک تا 15 دقیقه طول می کشد که این امر موجب جان باختن مصدومان این گونه حوادث می شود.

وی پیشنهاد کرد ایجاد تعامل و هماهنگی بین پلیس و مراکز درمانی، ایجاد سیستم یکپارچه مدیریت امداد در حوداث رانندگی تحت نظارت و مدیریت پلیس و ایجاد سیستم یکپارچه مدیریت خدمات پزشکی به مصدومان ترافیکی درا ورژانس با توجه به فاصله، نوع معبر و نوع تصادفات می تواند در کاهش تلفات اینگونه سوانح نقش موثری داشته باشد.

رییس اداره مهندسی ترافیکی راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ افزود: همچنین استفاده از فناوری ها و تجهیزات هوشمند مدرن در عملیات امداد هوایی امداد و نجات و استفاده از بالگردهایی با ابعاد مناسب و کوچک که توانایی انجام مانورهای امداد رسانی را داشته باشند می توانند در انتقال سریع مصدومان این گونه حوادث نقش آفرینی کنند.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها