در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را به اندازههای مکعبی حدودا دو بند انگشت یا کمی بزرگتر خرد میکنیم سپس پیازها را رنده کرده همراه ادویهها و تمامی مواد غیر از چوبهای رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ میریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار میدهیم تا طعمدار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت میدهم.
2. چوبهای رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه میداریم و بقیه برگها را از آن جدا میکنیم. میتوانیم برگهای رزماری را کنار بگذاریم تا خشک شوند. جوجهها را دقیقا به حالت سیخ کشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابهای چدنی داغ با میزان خیلی کم روغن استیک میکنیم.
3. میتوانیم به جای این کار از گریل زغالی هم استفاده کنیم. جوجههای آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو میکنیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: