آموزش تهیه دسر و شیرینی در خانه

طرز تهیه «مسقطی‌ انار»

جام جم سرا- مواد لازم: آب انار: حدود ۴ لیوان، شکر: ۲ لیوان، نشاسته مرغوب: حدود ۷ تا ۸ قاشق غذاخوری، گلاب: نصف لیوان، کره: ۳ قاشق غذاخوری.
کد خبر: ۸۰۲۳۱۷
طرز تهیه «مسقطی‌ انار»

طرز تهیه:

ابتدا آب انار را با نشاسته مخلوط کنید تا حل شده و بعد آن را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
پس از آن، گلاب و کره را هم افزوده و پس از شفاف‌ و ذوب‌شدن کره، مسقطی را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پودر پسته یا نارگیل تزئین کرده، در یخچال بگذارید تا خوب بسته شود.
در صورتی که آب انار شیرین بود، می‌توانید از میزان شکر کم کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
۰
۰
خوب بود. فكر می كنم انار هر چقدرم كه شیرین باشه موقع جوشیدن یه كمی ترش می شه.

نیازمندی ها