مواد لازم برای تهیه ماهی سیر داغ شمالی:
فیله ماهی یک کیلو
سیر کوبیده شده 2یا 3 بوته
آرد 3 قاشق غذا خوری
آب نارنج نصف لیوان
زرد چوبه یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش تهیه ماهی سیر داغ شمالی:
ابتدا ماهی تازه را تکه تکه می کنیم و کمی زردچوبه و نمک را به خورد ماهی داده و حداقل نیم ساعت استراحت می دهیم و داخل روغن بسیار کم تف می دهیم و بعد سیر را تف می دهیم و وقتی که رنگ سیر داره عوض می شود زرد چوبه میزنیم و تف می دهیم وبعد فلفل میریزیم و بعد نصف لیوان آب نارنج را با آرد مخلوط می کنیم تا گوله گوله نشه و بعد آب نارنج و آرد را داخل تابه میریزیم و داغ می کنیم و بعد ماهی ها را داخل تابه می چینیم و بعد از پانزده دقیقه ماهی ما پخته می شود
با سلام. كی گفته این غذا شمالیه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این غذای من دراوردی رو آشپز محترم از كجا پیدا كرده
نوش جان خودشون...
این غذای من دراوردی رو آشپز محترم از كجا پیدا كرده
نوش جان خودشون...