طرز تهیه:
این غذا به روش سنتی درست می شود. قابلمه را روی شعله گاز قرار می دهیم پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم. بعد از سرخ شدن ادویه و نمک را به اندازه لازم اضافه می کنیم. ماش را که از قبل پخته ایم داخل قابلمه می ریزیم. این غذا به مدت زمان زیادی برای پخت نیاز دارد. وقتی آب غذا به جوش آمد برنج را هم اضافه می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز مهاباد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد