جام جم سرا:
طرز تهیه سس:
سرکه، عسل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه سالاد مخلوط کنید. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را خیلی آرام و ذره ذره به آن اضافه کنید و خیلی خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
طرز تهیه سالاد:
فیلهها را داخل یک قابلمه با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه روی دمای ملایم سرخ کنید تا اینکه ترد شود و به حوله کاغذی انتقال دهید تا روغن آن گرفته شده و خنک شود و در آخر آن را به تکههای کوچک خرد کنید.
گلابی را پوست بکنید و از طول به دو قسمت کنید و خیلی نازک ورقه کنید.
گلابی، شاهی و پنیر را با فیله داخل کاسه سالاد ریخته و با سس مخلوط کنید.(هایپرکلابز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس ارشد روابط بین الملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با محمد عسگری به مناسبت سالگرد شهادت علی اکبر شیرودی
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون