جام جم سرا:
طرز تهیه:
آرد گندم را تفت دهید تا مقداری خامی آرد گرفته شود.
آرد برنج را اضافه کنید و هر دو را با هم تفت دهید تا خامی هر دو با هم گرفته شود.
رو غن مایع را اضافه کنید و ارد را سرخ کنید تا رنگ دلخواه را بدست آورید.
آرد تفت داده شده را از روی حرارات بر دارید و کره را به خورد آن بدهید.
آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود (نجوشد).
زعفران و زرده تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و شربت را بگذارید نیمه گرم شود.
شربت را به حلوا اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترحلوا را در ظرف بکشید و تزیین کنید.|بهونه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: