طرز تهیه:
1 . برای تهیه خوراک تره فرنگی، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، تره فرنگی، هویج، آب مرغ، کره، شکر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . حرارت را ملایم نموده و صبر کنید تا بجوش بیاید.
3 . حرارت را کاهش دهید تا آب آن تبخیر شود (حدود 15 دقیقه).
4 . مخلوط را هم بزنید تا تره فرنگی و هویج به آرامی سرخ شوند (2 تا 3 دقیقه).
5. خوراک تره فرنگی را سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین: