در این نوشتار کوتاه طرز تهیه ترشی لبو یا‌‌ همان چغندر قرمز آموزش داده شده؛ هر چند که تهیه این ترشی در خانه، نیاز به آموزش ندارد و کار چندان سختی نیست. این ترشی متفاوت می‌تواند چاشنی خوبی برای سفره شما باشد.
کد خبر: ۶۱۵۷۶۶

برای تهیه ترشی لبو می‌توانید دو کار کنید: یا لبوی آماده را با پوست از بیرون بخرید و در خانه پوست بکنید؛ یا این که خودتان چغندر قرمز را از بازار میوه تهیه کنید و در منزل بپزید.
بگذارید لبوها سرد شوند. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید.
سرکه و کمی نمک و کمی شکر (برای گرفتن تیزی سرکه) روی آن بریزید.
ظرف محتوی ترشی را ۴ روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید.
بعد از این مدت، ترشی آماده است. آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
زهره
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
۰
۰
خیلی خوب بود فكر كنم راحت ترین نوع درست كردن یك نوع ترشی این باشد.
پ
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
۰
۰
افتضاح بود آخه لبو هم ترشی دارد
شراره
Germany
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۷
ممنون خیلی خوشمزست واقعا من كه عاشقشم من تخم سیاه دونه باكمی دونه انازم قاطیش میكنم یكم از اب قرمز لبوهم میریزم

نیازمندی ها