برای تهیه ترشی لبو میتوانید دو کار کنید: یا لبوی آماده را با پوست از بیرون بخرید و در خانه پوست بکنید؛ یا این که خودتان چغندر قرمز را از بازار میوه تهیه کنید و در منزل بپزید.
بگذارید لبوها سرد شوند. سپس آنها را به اندازه دلخواه خرد کنید یا قالب ریز یا درشت بزنید و در ظرف بریزید.
سرکه و کمی نمک و کمی شکر (برای گرفتن تیزی سرکه) روی آن بریزید.
ظرف محتوی ترشی را ۴ روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید.
بعد از این مدت، ترشی آماده است. آن را داخل یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: