برای اینکه مانع سیاه شدن موزها شوید میتوانید از مقداری آبمیوه استفاده کنید. میوههای زیادی هستند که اجازه نمیدهند موزها تغییر رنگ دهند و بد منظره به نظر برسند. به عنوان مثال لیموشیرین، پرتقال، کنسرو آناناس، گریپفروت و حتی لیموترش را میتوان ذکر کرد که از میوههای اسیدی هستند و به همین دلیل نمیگذارند رنگ موز سیاه شود. فقط کافی است که سطح موزها را با مقداری از آب این میوهها آغشته کنید و دیگر نگران سیاه شدنشان نباشید.
به گفتۀ سرآشپز جام جم سرا، حتی اگر موزها را خرده کردهاید اما حواستان نبوده به آنها آبمیوه بزنید، باز هم راه برگرداندن رنگ روشن به موزها مقداری آبمیوه است: آب کنسرو آناناس یا گریپفروت تا حد زیادی میتواند این تغییر رنگ را برایتان جبران کند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با محمد عسگری به مناسبت سالگرد شهادت علی اکبر شیرودی
گفتوگوی «قاب کوچک» با غلامحسین لطفی کارگردان و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون
دکتر فؤاد ایزدی در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» بارئیس مرکز طرح، برنامه و بودجه سازمان صدا و سیما