مواد لازم:
تخم مرغ - ۵ عدد
سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم
آرد گندم - یک پیمانه
پیاز و سیر - به میزان لازم
تمبرهندی - یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه - به میزان دلخواه
گرد لیمو - به میزان دلخواه
روغن - به مقدار لازم
آب - به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) - به میزان دلخواه
طرز تهیه:
درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزیهای معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: